Gümüşhane

‘MHP Rekora Hazır’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘MHP Rekora Hazır’
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili adayları Musa Küçük ve Birol Tuğlu ile parti il teşkilat seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

MHP Gümüşhane Milletvekili adayları Musa Küçük ve Birol Tuğlu, İl ve ilçe teşkilatları, Ülkü Ocakları, Kadın Kolları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri ve Ülkücü Sivil Toplum Kuruluşları 14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesi ‘bir oy Erdoğan’a bir oy MHP’ye’ sloganıyla çalmadık kapı bırakmıyor. MHP Gümüşhane Milletvekili adayı Musa Küçük, partisinin Gümüşhane’de rekor oy oranı alacağını ve bu rekora MHP’nin hazır olduğunu söyledi.

‘İLÇELERİMİZ VE KÖYLERİMİZİ AYIRAN ZİHNİYET KAYBEDECEKTİR’

Açıklamalarda bulunan MHP Gümüşhane Milletvekili adayı Musa Küçük, Tüm ülkede olduğu gibi Gümüşhane’nin sabırsızlıkla 14 Mayıs gününü beklediğini belirterek, “Gümüşhaneliler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a bir oy hem de ahde vefasını göstermek için 3 hilale oy vermek için sabırsızlanıyor. Vatandaş kararını varmış. Vatandaşlarımız her şeyin farkında. İlk önce şahsına sonra Cumhurbaşkanımıza oy isteyenleri bizleri aynı kefeye koymuyor. Bu seçimde samimiyet, sevgi ve hoşgörü kazanacak. Yıkıcı dil, insanımızı ayrıştıran, ötekileştiren, merkez, ilçelerimiz ve köylerimizi ayıran zihniyet kaybedecektir.  Gümüşhane üst kimliğinde buluşanlar kazanacak Milliyetçi Hareket Kazanacak. Gümüşhane’miz kazanacak. Buna olan inancım tam. Bize buna inancı veren kapılarınızı çaldığımızda 3 hilali görev vatandaşlarımız gösterdi değerdir” diye konuştu.

‘MHP GÜMÜŞHANE’DE BİRİNCİ PARTİ’

Küçük, “Cumhurbaşkanımız için rekor oy Gümüşhane’den gelecek. MHP için Türkiye rekoru da Gümüşhane’den gelecek. Şuan 1.partiyiz 14 Mayısa kadar dur durak bilmeden vatandaşlarımızla kucaklaşacağız. Allah izin verirde hemşerilerimiz,  bu kardeşlerini meclise gönderirlerse; esas o zaman bizlerin farkını görecekler. Elimiz Gümüşhane ve hemşerilerimizin üstünden hiç kalkmayacak” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Sertifikalı buğday ve arpa tohumlarının arazide çıkış kontrolleri yapıldıÖnceki Haber

Sertifikalı buğday ve arpa tohumlarının...

Kürtün Toprak, Torul Doğalgaz PeşindeSonraki Haber

Kürtün Toprak, Torul Doğalgaz Peşinde

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar