Gümüşhane

Milliyetçi Hareket Partisi'nde Sular Durulmuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milliyetçi Hareket Partisi'nde Sular Durulmuyor
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kelkit eski ilçe başkanı Özkan Keskin, MHP İl Başkanı Mete Kaya’yı hedef alan açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kelkit eski ilçe başkanı Özkan Keskin, MHP İl Başkanı Mete Kaya’yı hedef alan açıklamalarda bulundu.

MHP Kelkit eski ilçe başkanı Özkan Keskin, MHP İl Başkanı Mete Kaya’yı aldı. Keskin, Başkan Kaya’nın merkez ilçe kongresinde gerçekleştirdiği açıklamaları eleştirdi.  Keskin, MHP’nin ülkücü hareketin verdiği mücadele sonucu kurumsal bir kimlik kazandığını belirterek, “Milliyetçi Hareket Partisi kimsenin babasının şirketi değil. Bu parti, ülkücülerin vermiş olduğu mücadele sonucu kurumsal kimliğine kavuşmuştur. Geçimini MHP den sağlayanlar hayatı boyunca hiçbir iş yapmadan, parti adına para toplayarak geçinenler;  yetki eline geçti diye istediği gibi at oynatamaz. Emanetçi il başkanı kürsüye çıktığı her yerde ülkücüleri ihanetle suçluyor.  Konuşacak başka bir şeyi olmayan insanlar, aynaya bakar gördüklerini karşıya söylermiş. Bu emanetçi arkadaş emanete hıyanet ettiği yetmezmiş gibi eline mikrofon aldıkça aynı sözleri tekrar edip duruyor. Gittiği her yerde teşkilatları ihanetle suçluyor. İhanetle suçladığı teşkilatlar 2015 yılında kendisi köşe bucak saklanırken MHP ‘yi sırtlanıp taşıyan insanlardan oluşmaktadır. Bu ortaya attığı iddia ile ilgili elinde bir belgesi varda açıklamazsa müfteridir.  Yoksa iftira attığı için çıkıp basın önünde bütün ülkücülerden özür dilemesi gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Keskin, “Söylediklerinin yalan olduğu her davranışından belli olan şahsın, söylediği cümlelerin büyüklüğü karşısında kendisinin ne kadar küçük kaldığını hep beraber görelim. Taşın altına bedenini koymuş!  İnananlar ile yol yürüyormuş!  Omzunda camianın yükü sorumluluğu varmış! Vefalı olacağım demiş! Liderin emrinde,  genel başkana sadık olacakmış! Şimdi buradan birkaç soru soracağım kamuoyu değerlendirsin. Aşağıda yazacaklarım ile kürsüde konuştuklarının ne kadar zıt olduğunu siz görün” diyerek sözlerin şöyle devam etti;

“2019 yerel seçimlerinde Mete Kaya il başkan yardımcısı idi Sabri Varan aday oldu diye Tepkisi ne oldu?  Nereye kayboldu?  Kime oy verdi?  O süreçte çalışmalara niye katılmadı? Kimlerden emir alarak parti içinde fitne çıkartma faaliyetlerini yürütmüştür? 12 Eylülde ülkücülere mermi atan kişileri yönetime aldırdı mı? Aldırdıysa ne karşılığında aldırdı? Buradan soruyorum 2019 Seçimlerinde Ercan Çimen’e destek için bozkurtlar burada pankartını açanlar ile Mete Kaya’nın bağlantısı var mıdır? O pankartı açanlar ile nasıl bir ilişki içindedir? Göreve geldiği günden bugüne ülkücü düşmanlığı hariç parti menfaatine ya da bir ülkücü için tek bir adım attı mı? MHP sayesinde işe giren bu arkadaş,   Yine MHP sayesinde işe gitmeden maaş almakta mıdır?  Şimdi kamuoyunun vicdanına bırakıyorum görelim bakalım kim ihanet etmiş ve hala MHP ye ihanet ediyor. Ahde vefa 2019 da Deredolu beldesinde MHP’ yi yıkmak için istifa edip gidip AK Parti listesinden belediye meclis üyesi adayı olan kişiyi Kelkit ilçe yönetimine aldırmak mıdır? İnananlar ile yol yürüyoruz demiş. Bu sözü doğru çünkü kendisi gibi MHP’ yi bitirmeye ant içmiş ve geçtiğimiz seçimlerde MHP’ yi yıkmak için çalışan kim varsa onlarla yol yürüyor. Eğer tek liste olarak il başkanlığı seçimine girerse Asıl bombayı İl yönetim kurulu listesinde patlatacak olan Mete Kaya içinde bulunduğu ihanetin zirvesini yaşayacaktır. Ben ve ekibim kimse yokken ilçe başkanlığı görevini aldık ve çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını harcayarak bugünlere getirdik MHP ye üç belde belediyesi bir il genel meclisi üyesi kazandırdık.”

Keskin açıklamalarını şöyle sürdürdü;

“Şimdi soruyorum: MHP sayesinde işe girip ülkücülere düşmanlık eden, ülkücüleri birbirine düşüren mi ihanet ediyor?  Yoksa çoluğunun çocuğunun rızkını partiye harcayarak partiyi ayağa kaldıranlar mı? Ülkücülere bugüne kadar oy vermeyen her ortamda Genel başkana ve Genel Başkan Yardımcı Semih Yalçın’a, MHP genel merkezine hakaret edenleri, MHP’yi yıkmak için çalışanları yönetimlere dolduran il başkanı mı ihanet ediyor?  Yoksa bizim gibi hayatında MHP den başka yere oy vermeyen hiç kimse yokken her türlü zorluğu göğüsleyen bizler mi? Biz Kelkit’te ittifak yaptık diye bizi ihanetle suçlayan mı hain? Yoksa o ittifak belediye başkanından yardım dilenen, yemek parası alan her fırsatta ona çökenler mi hain? Şimdi ben kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.  Söylediklerimden bir tane yalan yanlış varsa çıksın söylesin. Ve bilinsin ki ülkücülerden çıkıp özür dilemediği, o koltuğu terk etmediği sürece bundan sonra biz konuşacağız. Çünkü Biz genel başkanın emrinde bu partinin bir neferiyiz bildiğimiz her şeyi, bütün kirli pazarlıkları zamanı geldikçe kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.”

‘GÖRÜLSÜN KİMMİŞ İHANET İÇERİSİNDE OLAN’

Yerel seçimlerde genel merkezin onayıyla ittifak yaptıklarını anlatan Keskin, “Sayın Genel Başkanımızın onayı ile Kelkit’te İttifak yaptık diye bizi ihanetle suçlayan bu şahsiyet. Sayın genel Başkanımız bu seçimde de ittifak derse nasıl bir tutum sergileyecek?  Sayın Genel başkanı da ihanetle suçlayacak mıdır? Cahilliği ile göz dolduran bu arkadaş şahsi kin ve nefreti üzerine MHP’yi kullanan bu zavallı şahsiyetler yaptıklarının hesabını mutlaka vereceklerdir. Allah’ın adaleti bir gün tecelli edecek ve bunların gerçek yüzleri ortaya çıkacak ve rezil rüsva olacaklar. Şimdi kirli siyaseti MHP ye bulaştıran bu emanetçi il başkanı, milletvekilinin kuklası gibi görünüp onu da kandırmakta ve yönetimleri MHP düşmanları ile doldurmaktadır. Bunu ilerleyen süreçte herkes görecek şahit olacak. O koltuğu ya şerefi ile terk edip emaneti ehline bırakacak.  Ya da bütün kirli işleri ifşa edeceğim. Çocuklarının yüzüne bakamayacak. O iftira atarak karalıyor ben gerçekleri anlatacağım Allah’ın adaleti tecelli edecek. Attığı iftiralardan dolayı Allahtan utanmayan çocuklarından utanır mı bilmiyorum. Onu da bekleyip göreceğiz’  diye konuştu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
30 Ağustos Zafer Bayramı Gümüşhane’de Coşkuyla kutlandıÖnceki Haber

30 Ağustos Zafer Bayramı Gümüşhane’de Co...

Olgun’a Yeni GörevSonraki Haber

Olgun’a Yeni Görev

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar