Gümüşhane

Organizasyon Biriminden Bir Yenilik Daha

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Organizasyon Biriminden Bir Yenilik Daha
Abone ol
Gümüşhane Üniversitesi Organize işler birimi bünyesi altında “ Her birimiz bir diğerimizin eğitimcisiyiz” teması altında bir organizasyon gerçekleştirdi.

Programın Üniversite öğrencilerinin bir araya gelerek birlikte ortaya çıkardıkları Organize işler birimi altında yaptıklarını ifade eden proje koordinatörü, programın amacını ise her birimiz bir diğerimizin eğitimcisiyiz şeklinde değerlendirdi.

Öğrencilerinin böylesi bir birliktelik sağlayarak programlar organize etmesinden mutluluk duyduğunu ifade eden Dr. Öğretim üyesi Orkun Demirbağ,” Arkadaşlarımız şöyle bir serzenişte bulunuyor bir şeyler yapmak istiyoruz,  ama yapamıyoruz bu yönde öğrencileri motive etmeye çalıştık. Arkadaşlar aslında bakarsanız her şey sizin kendinizle ilgili eğer kendinizi geliştirmek istiyorsanız pek çok fırsat sizin kendinizde zaten var bizde bununla alakalı organize işler birimi olarak ne yapabiliriz diye bir araya geldik. Dediler ki hocam bizim bir fikrimiz var geliştirmek istiyoruz. Bununla ilgili ne yapabiliriz. Bende dedim ki bildiğiniz bir şeyi başka birine anlatırsanız gelişim sergileyebilirsiniz. Eğer iyi olduğum bir konuyu diğer arkadaşıma anlatırsam arkadaşımda iyi olduğu konuyu başka bir arkadaşına anlatırsa böylelikle herkes iyi olduğu konuyu anlatarak gelişim sağlamış olacak. Bununla alakalı İbrahim arkadaşım kişilik envanterini anlatacak kişilik envanteri nasıl yapılacak. İşe alımda ne gibi etkisi olacak. Bununla alakalı bize bilgi verecek. İbrahim ve ekipteki arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Çok iyi bir cesaret örneği sergilediler. Burada hiç olmazsa böyle bir şeyi gerçekleştirerek diğer arkadaşlarımın da yolunu açtılar umarım sizler için faydalı olur” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Arkadaşlarına kişilik envanteri üzerine bir sunum gerçekleştiren Organize işler Birimi Başkanı İbrahim Akpınar , “Arkadaşlar kişilik envanteri testi dünyada kullanılan en iyi test. Yani bu insan kaynaklarında işe alımda seçilecek kişiye yapılan ve işe alıma yardımcı olan bir testtir. Genel olarak bölümümüz öğrencileri ile bu programı ve testi size sunduk. Öncelikle kendinizde denemenize vesile olduk. İleride bir işveren olursanız, eğer sizin en rahat şekilde işe alacağınız kişiyi belirleyip, seçebilmenize olanak tanıdığını bilmenizi istedik. Bugün burada bir şirket sahibiymiş gibi hareket edeceğiz ilk başta bir şirket kurup kafamızda ne iş yapacaksak ve bu işle beraber nasıl bir bireyin bize gerekli olduğunu bilip test sonucunda değerlendireceksiniz. Dünyanın en iyi testi olup 40 yıllı aşkın çalışma sonucu yapılan kişilik testi envanteri yaklaşık 13 tane alt testi var.3 tanesi geçerlilik alt testi 10 tanesi ise kişiliği ve psikolojik rahatsızlığı ölçen alt testlerdir. Sunumdan sonra size soruları soracağız doğru yanlış olarak cevap vereceksiniz. Sorulara genel olarak son 2 ayınızı değerlendirerek ve samimi bir şekilde cevabınızı vermenizi temenni ediyorum” dedi.

Programda kişilik testini dolduran öğrenciler, programın düzenlenmesinde ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Organize İşler Birimi Başkanı.  İbrahim AKPINAR

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
29.03.2019 Cuma Yerel Gazete ManşetleriÖnceki Haber

29.03.2019 Cuma Yerel Gazete Manşetleri

“Özel Çocukların Özel Materyalleri Projesi” kapsamında Özel Öğrencilerimize Özel Materyaller DağıtıldıSonraki Haber

“Özel Çocukların Özel Materyalleri Proje...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar