Gümüşhane

Pendik-Tuzla’da Sinan Terzi dönemi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pendik-Tuzla’da Sinan Terzi dönemi
Abone ol
İstanbul Pendik-Tuzla Gümüşhaneliler Derneği’nde olağanüstü genel kurul sonrası yeni başkan Sinan Terzi oldu.

Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Dernek merkezinde gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Şaban Cebeci aday olmadı. Sinan Terzi’nin tek aday olarak katıldığı genel kurulda Terzi, Pendik Tuzla Gümüşhaneliler Derneği’nin yeni başkanı oldu.

Genel kurula ilgi gösteren üyelere misafirlere teşekkür eden çiçeği burnunda Başkan Sinan Terzi, “Sizlerin teveccühü ile yönetimimizle birlikte derneğimizin yönetimine talipli olduk. Derneğimizin kuruluşundan bugüne kadar derneğimize ve hemşerilerimize hizmet eden, katkı sunan dernek başkanlarına, yönetimlerine, sponsorlarına ve en önemlisi buranın mutfağında hizmet etmiş herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Her zaman ve her yerde olduğu gibi biz olur isek, bir olur isek, el ele verir isek bu işi başarırız. Bu dernek çatısı altında birlikteliği, kardeşlik ve dostluğu tesis etmek birinci önceliğimiz ve hedeflerimiz arasındadır. Ancak bunu yaparken tüm taraflar aynı gayret ve özveriyi göstermelidir. Tek taraflı ne aşk ne sevgi ne de kavga olur. Tek taraflı hiçbir şey yürümez. Birçok şey yönetimden beklenir lakin yönetiminde üyelerden beklentileri vardır. Herkes üzerine düşeni layıkıyla yapmaya çalışır ise bu dernek her zaman en önde olacak, adından söz ettirerek en iyilerden anılacaktır. Sizlerden önemle ve özellikle talebim şudur ki geçmişe takılmadan önümüze bakalım. Bugüne kadar birçok hizmetler sağlandı. Bundan sonra daha iyisini yapmak için yönetim ve üyelerin elbirliğine ihtiyaç vardır. Lütfen ötekileştirmeden ve il derneği statüsü ile tüm gayret ve hedeflerimizi belirleyelim. Burası hepimizin. Hak ve hakkaniyetten ayrılmadan çalışacağıma, derneğimizi ve hemşerilerimizi en iyi şekilde temsil edeceğime inanmanız ve güvenmeniz dileğiyle sonlandırıyor selam ve arz-ı muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.  

Sinan Terzi’nin başkanlığındaki Pendik-Tuzla Gümüşhaneliler Derneği yönetimi şu isimlerden oluştu Ahmet Cebeci, Aytaç Odabaş, Burhan Bektaş, İbrahim Yılmaz, Burak Baş, Yavuz Küçük, İrfan Demirsoy, Kadir Baş, Onur Çubukçu, Sinan Olgun, Şükür Öztürk, Fatih Çayır, Celal Yılmaz, Adem Bayraktar, Murat Baş, Nuray Olgun İldeniz, Vehbi Şimşek, Ferhat Tuncer, Cumali Baş, Kadir Baş, Ömer Alper, Ayhan Yaprak, Ahmet Olgun, Murat Çubukçu, Mustafa Özsoy, Fatih Öztürk, Metin Karahan, Tuncay Öztürk, Nazım Baş, Necati Bilgin, Selçuk Doğan, Ali Olgun, Temel Küçük.

Genel Kurula Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Atakan Yüce, GÜDEF Genel Başkan Yardımcısı Sadık Yazıcı, GÜDEF kurucu üyesi Salim Koca, ŞİDEF Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Uslu, PENDEF Başkan vekili Yaşar Saka ve dernek üyeleri katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Köse tane tane Kürtün meselesini anlattıÖnceki Haber

Başkan Köse tane tane Kürtün meselesini...

Gündoğdu, memleketinde Memur-Sen ailesiyle buluştuSonraki Haber

Gündoğdu, memleketinde Memur-Sen ailesiy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar