Gümüşhane

Prof. Dr. Coşkun Topal’a veda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Prof. Dr. Coşkun Topal’a veda
Abone ol
Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Coşkun Topal’a veda töreni yapıldı.

Gümüşhane Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Coşkun Topal’a veda töreni yapıldı. 

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ)’den görevlendirmeyle Gümüşhane Üniversitesine gelen ve üniversitede İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlık görevini yürüten Prof. Dr. Coşkun Topal’a görev süresinin dolmasından dolayı veda töreni düzenlendi. 

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlık odasında yapılan törene Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Nazır, Rektör Danışmanları Doç. Dr. Büşra Tosunoğlu, Doç. Dr. Serhat Dağ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Yılmaz, Dekan yardımcıları ve bölüm başkanları katıldı. 

Gümüşhane Üniversitesi’nin kendisine çok şey kattığını dile getiren Prof. Dr. Coşkun Topal, burada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Görev almaktan gurur duyduğum Gümüşhane Üniversitesi’nden ayrılıyor olmaktan dolayı üzüntülüyüm. Görevde kaldığım süre boyunca desteklerini esirgemeyen Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Halil İbrahim Zeybek’e şükran borçluyum. Kendileri bizlere yaptığımız her çalışmada destek oldular. Dekanlık gibi önemli bir görevi bize layık gördüler. Bu nedenle de başta Rektör hocamıza ve tüm çalışma arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Üniversitede akademik ve idari anlamda yaptığı çalışmalarla katkıda bulunan Prof. Dr. Coşkun Topal’a teşekkürlerini dile getiren Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise “Bugün üniversitemizde büyük işler başarmış, çalışmalar yapmış olan değerli hocamızı uğurlamanın üzüntüsü içerisindeyiz. Prof. Dr. Coşkun Topal hocamız üniversitemize KTÜ’den görevlendirmeyle gelmiş ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı vb. gibi birçok önemli görevi başarılı bir şekilde icra etmiştir. Değerli hocamıza hem üniversitemize hem fakültemize ve hem de ilimize yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyor, ileriki çalışma hayatında kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Etkinlikte Prof. Dr. Coşkun Topal’a Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Yılmaz tarafından plaket takdimi yapıldı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HUSREV AYDIN HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTUR.Önceki Haber

HUSREV AYDIN HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞMUŞTU...

Bu işte bir sıkıntı varSonraki Haber

Bu işte bir sıkıntı var

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar