Gümüşhane

Realme 8’in Teknik Özellikleri GeekBench’te Ortaya Çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Realme 8’in Teknik Özellikleri GeekBench’te Ortaya Çıktı
Abone ol
Realme 8’in sızdırılan teknik özellikleri, MediaTek Dimensity 720 SoC ile birlikte geleceğini gösteriyor.

Realme’nin yaklaşan yeni akıllı telefonu Realme 8’in GeekBench’te görüldüğü iddia edildi. GeekBench’te ortaya çıkan bilgiler, yeni akıllı telefonun olası temel özelliklerine bir bakış sunuyor. Realme 8 olduğu tahmin edilen bir Realme telefonu, RMX3092 model numarası ile GeekBench’te görüldü. Böylelikle, geçtiğimiz Eylül ayında piyasaya sürülen Realme 7’nin yerini alacak olan Realme 8 ile ilgili ipuçları da ortaya çıkmış oldu.

GeekBench’te listelenen RMX3092 model numaralı bir Realme telefonunun, Realme 8 olduğunu ilk olarak Twitter’dan gazeteci Mukul Sharma ve Abhishek Yadav duyurdu. Sızan bilgilere göre telefon, Android 10 ile çalışırken GeekBench’te test edilmiş görünüyor. Ayrıca, bunlara ek olarak yeni akıllı telefonun 8GB’lık bir RAM’e de sahip olacağını görüyoruz. İşlemciye geldiğimizde ise Realme 8’in, sekiz çekirdekli MediaTek Dimensity 720 yonga setine (SoC) sahip olacağını görüyoruz. Bu yonga setine eşlik eden çekirdekler ise 2 GHz hızında çalışıyor.

realme 8 geekbench

Yadav, Realme RMX3092 modelinin Hint Standartları Bürosu web sitesinde de görüldüğünü ve yakın gelecekte Hindistan’da piyasaya sürüleceğini iddia etti. Ayrıca bunun yanında, GeekBench’te ortaya çıkan bilgilerin Realme 8’in Pro varyantı olabileceğini de öne sürdü. Ancak, tüm bu bilgilerin birer varsayım olduğunu belirtmekte fayda var. Realme 7’nin ve Realme 7 Pro’nun Eylül ayında piyasaya sürüldüğünü göz önüne alırsak, Realme 8’in de benzer dönemlerde piyasaya sürülmesini bekleyebiliriz.

Son olarak, şirketin Realme 7’yi MediaTek Helio G95 SoC ile, Realme 7 Pro’yu ise Qualcomm Snapdragon 720G SoC ile piyasaya sürdüğünü hatırlatalım.

Kaynak:Technopat

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GÜ tek yetkili İSG eğitim kurumu olduÖnceki Haber

GÜ tek yetkili İSG eğitim kurumu oldu

Samsung Galaxy S21 FE Özellikleri Ortaya ÇıktıSonraki Haber

Samsung Galaxy S21 FE Özellikleri Ortaya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar