Gümüşhane

Rektör Zeybek’ten öğrencilere “Hoş Geldiniz” mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Zeybek’ten öğrencilere “Hoş Geldiniz” mesajı
Abone ol
Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz döneminin başlamasıyla birlikte Gümüşhane Üniversitesini kazanan yeni öğrencilere hoş geldiniz mesajı yayımladı.

Mesajında çiçeği burnunda üniversite öğrencilerine seslenen Rektör Zeybek, “Büyük umutlarla başlayacağınız yeni yolculuğunuzda ülkemiz ve insanlık için pek çok güzelliğe katkıda bulanacağınıza, yeni ufuklar açacağınıza yürekten inanıyor ve sizleri destekliyoruz” dedi.

“Siz de artık Gümüşhane Üniversitesi ailenin bir üyesisiniz” diyen Rektör Zeybek, “Üniversite hayatı sizin geri kalan hayatınız için bir hazırlık aşamasıdır. Marka değerine sahip olarak her gün yükselen Üniversitemiz, kazandığı ulusal ve uluslararası başarılarla öğrenci merkezli eğitimin öncüsü olmaya devam etmektedir. Gümüşhane, Karadeniz’in eşsiz doğasında harmanlanmış butik bir üniversite şehridir. İlçeleriyle beraber hızlı bir gelişme yolunda ilerlemektedir. Burada sadece bilimsel ve akademik donanımlarınızı arttırmakla kalmayacak aynı zamanda hayat boyu sürecek dostluklar da kuracaksınız” ifadelerini kullandı.

Rektör Zeybek’in mesajı şu şekilde:

“Şehir ile bütünleşen Üniversitemiz; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler başta olmak üzere her türlü aktivitelerinizi ve kişisel gelişiminizi gerçekleştirmeniz için yeterli altyapı imkânına sahip güvenli bir yerdir. 20 bini aşkın öğrencisi, 7 Fakültesi, 1 Lisansüstü Eğitim Enstitüsü, 2 Yüksekokulu, 10 Meslek Yüksekokulu, 12 Uygulama ve Araştırma Merkezi ve 11 Koordinatörlük ile nitelikli akademik faaliyetlerini sürdüren Üniversitemiz, bölgesel kalkınmadaki öncü misyonu, donanımlı akademik kadrosu, sosyal ve spor tesisleri ile hayalinizdeki kampüs yaşamını siz değerli öğrencilerimize sunma gayreti içerisindedir. 

Eğitim hayatınız boyunca Üniversitemiz, uzman akademik kadrosunun sunduğu dünya standartlarında nitelikli ve ayrıcalıklı eğitim ile hedeflerinize ve hayalini kurduğunuz geleceğe ilerlemeniz için hep yanınızda olacak. Sosyal projelerimiz ve uygulama imkânlarımızla, sizleri geleceğe hazırlayacak ve ülkemize değer katacak nesiller yetiştirmenin gururunu yaşıyoruz. Amacımız sizin mutlu, huzurlu ve kaliteli bir eğitim-öğretim yılı geçirmenizi sağlamaktır. Hedefimiz, tarihimizin bize atfettiği yüce değerler ve ilkelerimiz doğrultusunda bilgi toplumunun gerektirdiği becerilerle donanmış bireyler yetiştirmektir. Bu düşüncelerle beraber türlü fedakârlıkla sizleri yarınlara hazırlayan ailelerinizi tebrik ediyor, siz değerli öğrencilerimize eğitim ve meslek hayatınız boyunca gönülden başarılar diliyorum.”
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane'de Ahilik Haftası kutlandıÖnceki Haber

Gümüşhane'de Ahilik Haftası kutlandı

Gümüşhane Belediyesi İsçiye Zam YaptıSonraki Haber

Gümüşhane Belediyesi İsçiye Zam Yaptı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar