Gümüşhane

Sağlık-Sen’den futbol turnuvası başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlık-Sen’den futbol turnuvası başladı
Abone ol

Gümüşhane Sağlık-Sen Şube Başkanlığı sağlık kurumları arasında halı saha futbol turnuvası başladı.

Gümüşhane Sağlık-Sen Şube Başkanlığı tarafından merkez ve ilçelerdeki sağlık kurumları dahil olmak üzere iki ayrı grupta toplam 10 takımın mücadele edeceği turnuva 5 haftada tamamlanacak, başlayan turnuva, 20 Kasım 2021 Cumartesi günü sona erecek. Müsabakalar kent merkezindeki Arena Halı Sahada oynanacak.

Gümüşhane Diş hastanesi takımı ile devlet hastanesinin takımları arasında oynanacak müsabakayla başlayan turnuvanın başlama vuruşunu Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural,  Sağlık İl Müdürü Dr. Necip Yemenici yaptı Turnuva öncesi konuşan Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural, “Gerçekleştirilen organizasyonun tüm sağlık çalışanlarına iyi geleceğini düşünüyorum. Çünkü çok yoruldular, evlerin, ailelerinden uzak kaldılar. Normalleşme süreciyle birlikte tüm sağlık çalışanlarımızın üzerinde ki yorgunluğu yavaş yavaş atması gerekiyor. Gümüşhane’de yapılacak olan turnuvanın da onlara iyi geleceğini düşünüyorum ve tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise, Sağlık-Sen’in gerçekleştirdiği tüm programlara katılmaya devam edeceğini belirterek,  “Düzenlenecek olan turnuvada emeği olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Spor bizi yine buluşturdu. Sporun böyle, çok güzel etkileri var. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi sporun zeki, çevik ve ahlaklısını severim. Turnuvada mücadele edecek tüm arkadaşlarımıza Atatürk’ün bu sözünü unutmamalarını tavsiye diyorum. Bizler biliyoruz ki Pandemi süreci sağlık sektöründe görev alan herkesi çok yordu. Bizlerde sizin gibi her sahada olarak, özellikle sokağa çıkma yasağı olan günlerde vatandaşlarımıza koştuk, eksiklerini gidermeye çalıştık. Sizler hastanelerde, sağlık ocaklarında ve evde bakım hizmetleriyle koronavirüs ile mücadele ettiniz. Bizlerde sizin yükünüzü biraz azaltabilmek için vatandaşlarımızın eksiklerini ve isteklerini gidermeye çalıştık” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane Sağlık-Sen Şube Başkanı Engin Karabulut ise, “Sağlık çalışanlarımızın Pandemi nedeniyle yaşadığı yoğun iş temposundan uzaklaştırmak, streslerini azaltmak, birlik ve beraberliğimizi artırmak amacıyla futbol turnuvası düzenledik. Gerçekleşecek olan turnuvamızın spor ahlakına ve bize yakışır bir şekilde olacaktır.  Çok yoruldular, moral ve motivasyon kayıpları hat safhaya ulaştı. Şube olarak yönetim kurulumuzla yaptığımız istişare sonucunda, çalışanların birlik, beraberlik ve motivasyonlarını arttırmak, bu sayede bir kaynaşma ve dayanışma ortamı oluşturmak amacıyla halı saha futbol turnuvasını düzenledik. Müsabakada görev alan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

Gümüşhane Sağlık-Sen Şube Başkanlığı sağlık kurumları arasında halı saha futbol turnuvasına,  Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Dural, Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Sağlık İl Müdürü Dr. Necip Yemenici, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zekai İnan, Gümüşhane Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ulaş Karabay, STK il temsilciler ile sağlık çalışanları katıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şeyh-i Şirani Hazretleri Şiran’da anlatıldıÖnceki Haber

Şeyh-i Şirani Hazretleri Şiran’da anlatı...

Vaka sayıları yeniden düşüşteSonraki Haber

Vaka sayıları yeniden düşüşte

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar