Gümüşhane

Samsung Galaxy Z Flip 5 çok daha farklı bir tasarımla geliyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Samsung Galaxy Z Flip 5 çok daha farklı bir tasarımla geliyor!
Abone ol
Katlanabilir ekranlı telefon dendiğinde akla ilk gelen modellerden bir tanesi de Samsung Galaxy Z Flip ailesi oluyor. Yakın zamanda beşinci nesline kavuşacak olan telefon, şık ve kompakt tasarımı ile oldukça başarılı bir grafik sergiliyor. Katlanabilir ekranlı akıllı telefon yeni neslinde ise çok daha şık bir tasarıma kavuşmaya hazırlanıyor.

Ortaya çıkan yeni görsellere göre Samsung Galaxy Z Flip 5 oldukça önemli bir tasarım değişikliği ile birlikte geliyor. Son sızıntılara göre Galaxy Z Flip 5 çok daha büyük bir kapak ekranına sahip olacak. Kullanıcılar böylelikle telefonlarını açmadan bazı işlevleri daha kolayca gerçekleştirebilecek.

Telefonun yüzeyinin büyük bir bölümünü kaplayan bu ekran kamera lensleri ile kesintiye uğruyor. Samsung, ilk olarak 2020 yılında tanıttığı Galaxy Z Flip modellerinde 1,1 inçlik bir kapak ekranı kullanmıştı. Galaxy Z Flip 3 ile birlikte ise ekranın boyutu 1,9 inçe ulaştı. Katlanabilir ekranlı akıllı telefonun yeni neslinde ise kapak ekranında 3,4 inçlik ekrana sahip olması bekleniyor.

Telefonun ana ekranının ise önceki modellerde olduğu gibi 6,7 inç boyutunda olması bekleniyor. Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye ev sahipliği yapması beklenen telefonun RAM kapasitesinin ise 8 GB olacağı gelen haberler arasında.

Yeni nesil katlanabilir ekranlı telefonun arka bölümünde tıpkı Galaxy Z Flip 4’te olduğu gibi iki adet 12 Megapiksel’lik kamera yer alacak. Ön bölümde de yine 10 Megapiksel çözünürlüğe sahip selfie kamerasının görevine devam etmesi bekleniyor. Samsung’un yeni katlanabilir ekranlı telefonu IP68 su ve toza dayanıklılık sertifikasına da sahip olacak.

Samsung’un yeni katlanabilir ekranlı telefon modelini önümüzdeki yaz aylarında tanıtması planlanıyor.

Kaynak:ShiftDelete.Net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Uygun fiyatlı Vivo Y36 4G’nin detayları ortaya çıkıyor!Önceki Haber

Uygun fiyatlı Vivo Y36 4G’nin detayları...

Apple Watch modellerinde arayüz tasarımı değişiyor!Sonraki Haber

Apple Watch modellerinde arayüz tasarımı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar