Gümüşhane

Torul Belediye Spor Kulübümüze ve Torul Gençlik voleybol takımımıza desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Torul Belediye Spor Kulübümüze ve Torul Gençlik voleybol takımımıza desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz
Abone ol
BASIN AÇIKLAMASIKıymetli hemşehrilerimiz,Bilindiği üzere ilçemiz sportif anlamda büyük başarılara imza atan, imkansızlıklar içerisinde edindiği başarılar ile adından sıkça söz ettiren ve uzun yıllardır profesyonel voleybol liginde mücadele eden voleybol takımımız ve futbolda tarihi bir geçmişe sahip, her sezon mücadelesi ile ilçemizin sportif anlamında başarılarına katkı sağlayan futbol takımımızın yeni bir sezona hazırlandığı günlerden geçmekteyiz.

BASIN AÇIKLAMASI

Kıymetli hemşehrilerimiz,
Bilindiği üzere ilçemiz sportif anlamda büyük başarılara imza atan, imkansızlıklar içerisinde edindiği başarılar ile adından sıkça söz ettiren ve uzun yıllardır profesyonel voleybol liginde mücadele eden voleybol takımımız ve futbolda tarihi bir geçmişe sahip, her sezon mücadelesi ile ilçemizin sportif anlamında başarılarına katkı sağlayan futbol takımımızın yeni bir sezona hazırlandığı günlerden geçmekteyiz.

Torul Belediye Başkanlığı olarak sportif faaliyetlerini yürüten, bu noktada ilçemizi her zaman olduğu gibi yine gururla temsil edecek olan Torul Belediye Spor Kulübümüze ve Torul Gençlik voleybol takımımıza desteklerimizi siz değerli hemşehrilerimiz ile birlikte sürdürmeye devam edeceğiz.

Bu noktada İlçe Kaymakamımız Sayın Onur AYKAÇ ve Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR, gerek futbol gerekse de voleybol takımımıza desteklerini her şartta dile getirmiş, aynı desteklerini bu sezonda imkanlar dahilinde vereceğini açıklamıştır. Aynı zamanda ilimizde ve bölgemizde faaliyet gösteren bütün şirketler İlçe Kaymakamımız Sayın Onur AYKAÇ ve Belediye Başkanımız Sayın Evren Evrim ÖZDEMİR tarafından ziyaret edilerek iki güzide kulübümüzün yaşatılması anlamında destek taleplerinde bulunacaklardır.

Şehrimizi temsil noktasında önemli bir değere sahip olacak ve adımızı Türkiye Voleybol 1. Liginde temsil edecek olan Torul Gençlik voleybol takımımıza ve Bölgesel Amatör Ligi 3. Grubunda mücadele edecek olan Torul Belediye Spor futbol takımımıza tüm hemşehrilerimizin desteklerini beklediğimizi ifade eder, hepinize şimdiden teşekkür ederiz.

Torul Belediye Başkanlığı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kelkit'de Stabilize Yolların Asfaltlanması Çalışmaları BaşladıÖnceki Haber

Kelkit'de Stabilize Yolların Asfaltlanma...

Giresun Üniversitesi Rektörüne ZiyaretSonraki Haber

Giresun Üniversitesi Rektörüne Ziyaret

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar