Gümüşhane

Tuncer’den görme engelliler haftası mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tuncer’den görme engelliler haftası mesajı
Abone ol
Memur-Sen Gümüşhane Engelli Komisyonu Başkanı Coşkun Tuncer, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle erişilebilirlik konusunda bazı eksiklerin ivedilikle giderilmesi gerektiğini söyledi.

Memur-Sen Gümüşhane Engelli Komisyonu Başkanı Coşkun Tuncer, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası nedeniyle erişilebilirlik konusunda bazı eksiklerin ivedilikle giderilmesi gerektiğini söyledi.

Kendisinin de görme engelli ve aynı zamanda çalışan bir birey olarak azmi ve cesareti, başarılı çalışmalarıyla ülkemize ve Gümüşhane’ye güç veren görme engelli kardeşlerinin 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasını tebrik eden Tuncer, “Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasının ülkemizde, İlimizde ve tüm dünyada toplumsal farkındalığın artırılmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Görme engelliler için özgürlüğün simgesi olan Beyaz Baston toplumu birleştiren, harekete geçiren önemli bir semboldür. İnsanlık bu sembol etrafında bir araya gelmeye, görme engelli kardeşlerimizle kol kola yürümeye, engelleri birlikte aşmaya devam edecektir. Memur-Sen olarak, görme engelli kardeşlerimizin yaşadığı sorunlara kalıcı çözümler üretmeye, öz güvenlerini artırmaya, moral ve motivasyonlarını yükseltmeye, onlar için kazanım üretmeye devam edeceğiz. Kamudaki engelli kadro açığının kapatılması noktasında mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

“Erişilebilirlik konusunda bazı eksikler ivedilikle giderilmelidir”

Görme engellilerin sorunlarını sadece kendilerinin ve ailelerin sorunu olarak değil, toplumsal boyutlarıyla herkesin ortak sorunu olarak gördüklerini kaydeden Tuncer, “Erişilebilirlik konusunda, kaldırımların tamamında hissedilebilir yüzeylerin yapımı Devletimizce zorunlu hale getirilmiştir. Görme engelli kardeşlerimizin rahat hareket etmeleri konusunda bazı kurumlarda eksik olan hissedilebilir yüzeylerin de tamamlanarak erişilebilirliğin kolaylaştırılması bu farkındalık haftasında özellikle ricamızdır. Her vatandaşımızın hedeflediği, sahip olduğu mutluluğa görme engelli kardeşlerimizin de erişmesi ve sahip olması için çalışmaya, her türlü gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bu duygularla, görme engelli kardeşlerimizin “Beyaz Baston Görme Engelliler Haftasını” tekrar tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlık ve esenlik içinde mutlu bir yaşam sürmelerini Allah’tan temenni ediyor, sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane Emekli Memur-Sen kurulduÖnceki Haber

Gümüşhane Emekli Memur-Sen kuruldu

Gastronomi söyleşilerinin üçüncüsü gerçekleştirildiSonraki Haber

Gastronomi söyleşilerinin üçüncüsü gerçe...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar