Gümüşhane

Uygun fiyatlı amiral gemisi Nothing Phone (2) modelinin işlemcisi belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uygun fiyatlı amiral gemisi Nothing Phone (2) modelinin işlemcisi belli oldu
Abone ol
Geçtiğimiz yıl tanıtılan Nothing Phone (1) modeli, akıllı telefon pazarında beklenen fazla ilgi görmeyi başardı. Şirketin CEO’su Carl Pei, Nothing Phone (2) işlemcisi ile ilgili açıklama yaptı. İşte Nothing Phone (2) modelinin ortaya çıkan teknik özellikleri…

CEO Carl Pei, Nothing Phone (2) modelinde Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciye yer vereceklerini doğruladı. Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcide 3.19 GHz hızında Cortex-X2, 2.75 GHz hızında çalışan üç adet Cortex-A710 ve 1.80 GHz hızında çalışan dört tane Cortex- A510 çekirdek bulunuyor. 4nm teknolojisiyle üretilen işlemcinin grafik arabiriminde ise Adreno 730 mevcut.

Nothing Phone (2) teknik özellikleri

Konu hakkında açıklama yapan Pei, Snapdragon 8+ Gen 1’in “güç tüketimi ve ısı yönetimi söz konusu olduğunda sınıfının en iyisi olduğu” için seçildiğini söyledi. Cihazın kamera özellikleri ilgili de açıklama yapan Pei, “Snapdragon 8 Plus Gen 1, Nothing Phone serisinin ilk modelinde kullanılan ISP’den (1) 4.000 kat daha fazla kamera verisi yakalayabilen 18 bit Görüntü Sinyali İşlemcisine (ISP) sahiptir. Sonuç olarak, Nothing Phone (2) kamerası, Ham HDR ve 60 fps’de 4K kayıt gibi gelişmiş özellikler sunabilecek.” ifadelerine yer verdi.

Sızdırılan bilgilere göre Nothing Phone’un yeni modelinde 8 GB/12 GB RAM seçeneği sunulacak. Depolama tarafında ise 128 GB/256 GB seçenekleriyle karşımıza çıkacak.

Nothing, yeni cihazında ekran özelliklerinde de iyileştirmeye gidiyor. Nothing Phone (2), FullHD Plus çözünürlüğe sahip 6.55 inç ekran ile karşımıza çıkacak. Cihazda 120Hz ekran tazeleme hızına sahip AMOLED panel kullanılacağını belirttelim.

Nothing, Phone (2) modelinin Android 13 tabanlı NothingOS 1.5 arayüzü ile kullanıcıların beğenisine sunacak. Cihazın 600 ila 800 dolar arasında fiyat etiketine sahip olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak:ShiftDelete.Net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane'de 19 Mayıs mesajlarıÖnceki Haber

Gümüşhane'de 19 Mayıs mesajları

Google Pixel Flip için ilk resmi açıklama geldi!Sonraki Haber

Google Pixel Flip için ilk resmi açıklam...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar