Gümüşhane

Vali Taşbilek ’ in Kurban Bayramı Kutlaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Taşbilek ’ in Kurban Bayramı Kutlaması
Abone ol
Vali Taşbilek Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı

Bin yıldır yaşadığımız bu topraklarda her zaman olduğu gibi bugün de en büyük gücümüz; birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimizdir. Milli ve manevi değerlerimizin idrakine varmamıza vesile olan müstesna günlerden olan Kurban Bayramı’na bir kez daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Kurban Bayramı; paylaşmanın, birliğin, yoksula, kimsesize umut olmanın bayramıdır. Her türlü dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, dostluk ve hoşgörü duygularının güçlendiği, sevinç ve mutluluğun milletçe yaşandığı bu müstesna günlerde, fertler birbirleriyle bütünleşir, toplum şuuru derinleşir.

Bu kutsal günleri fırsat bilerek, tarih boyunca olduğu gibi bizleri bir arada tutan milli ve manevi değerleri yaşatmak, yardıma muhtaç ve yalnız yaşayan vatandaşlarımızın yanında olmak, inancımızın ve kültürümüzün bir gereğidir.

Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen koronavirüs salgınına karşı mücadelemiz sürmektedir. Kurban ibadetimizi ve bayram ziyaretlerimizi gerçekleştirirken temizlik, maske ve mesafe kurallarına titizlikle riayet etmemiz hem kendi sağlığımız hem de yakınlarımızın sağlığı açısından büyük önem arz etmektedir.   Mübarek Kurban Bayramı’nın ilimizin, ülkemizin ve tüm insanlığın bu sıkıntıdan kurtuluşuna vesile olmasını en kalbi duygularla temenni ediyorum.

Allah’a yakınlaşma, rızasını elde etme vesilesi, Rabbine kayıtsız şartsız teslimiyet sembolü olan Kurban Bayramı’nın, kalplerimize huzur, İslam coğrafyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi dileklerimle, değerli Gümüşhaneli hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sağlık ve esenlik içerisinde daha nice bayramlara ulaşmamızı Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

                                                  

        

Kamuran TAŞBİLEK

                                                                                  Gümüşhane Valisi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Samsung Galaxy M31s tanıtıldı! İşte özellikleriÖnceki Haber

Samsung Galaxy M31s tanıtıldı! İşte özel...

Başkan Çimen'den Kurban Bayramı MesajıSonraki Haber

Başkan Çimen'den Kurban Bayramı Mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar