Gümüşhane

Vivo S17e, resmi satış sitesinde yanlışlıkla listelendi: İşte fiyatı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vivo S17e, resmi satış sitesinde yanlışlıkla listelendi: İşte fiyatı!
Abone ol
Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden Vivo, yakın zamanda en yeni S17e modelini tanıtmaya hazırlanıyor. Sızıntıları ile şimdiden merak uyandırmayı başaran telefon, kısa süre önce Vivo’nun resmi satış sitesinde yanlışlıkla listelendi. Fiyatı da görüldü.

Vivo S17e, daha önce Geekbench performans testinde ve Google Play Console veri tabanında görüntülendi. Bizler de böylelikle cihazın sahip olacağı özellikler hakkında tahminler yürütebildik. O halde telefonun fiyatına geçmeden önce neler sunacağından bahsedelim.

Vivo S17e fiyatı ne kadar olacak?

Vivo S17e‘nin 6.78 inç boyutunda ve 2400 x 1080 piksel çözünürlüğünde OLED bir ekrana sahip olacağı biliniyor. Öte yandan bu ekranın, 120 Hz yenileme hızı ile desteklenmesi bekleniyor. Buna ek olarak cihazın, MediaTek tarafından üretilen Dimensity 7200 işlemcisinden güç alacağı bilinenler arasında.

Sektörde sızıntıları ile bilinen DCS’ye göre Vivo S17e’nin arka tarafında 64 Megapiksel ana kamera ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde yardımcı bir kamera yer alacak. Ayrıca cihaz 4.600 mAh kapasitesinde bir bataryaya sahip olacak. Bu bataryanın ise 80 W ve 60 W hızlarında iki seçenekli şarj desteği olacak. Bunlardan ilki kablolu, ikincisi ise kablosuz olabilir.

Akıllı telefonun RAM ve depolama bakımından sırasıyla 8 GB + 128 GB , 8 GB + 256 GB ve 12 GB + 256 GB şeklinde üç versiyonla piyasaya sürülmesi bekleniyor. Son olaraksa modelin 7.4 mm kalınlıkta olduğu biliniyor.

Temsili

Vivo S17e, kısa süre önce Vivo’nun resmi Çin satış sitesinde, 2.499 yuan (359 dolar) fiyat etiketiyle yanlışlıkla listelendi. Daha sonra kaldırılsa da, bu biraz uzun sürdüğü için siteyi ziyaret eden kullanıcılar tarafından görüntülendi.

Telefonun Türkiye’de satılıp satılmayacağı bilinmiyor. Eğer satılırsa, vergi oranlarını da katarak tahmin yürütecek olursak, 14 bin – 15 bin TL civarında bir fiyat etiketiyle ülkemizde satışa sunulabilir. Tabii marka Türkiye’ye özel bir düzenleme yaparsa daha düşük veya yüksek bir fiyatla da karşılaşabiliriz.

Kaynak:ShiftDelete.Net

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
112 yaşında yürüyerek oy vermeye geldiÖnceki Haber

112 yaşında yürüyerek oy vermeye geldi

Gümüşhane Seçim 2023 sonuçlarıSonraki Haber

Gümüşhane Seçim 2023 sonuçları

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar