Gümüşhane

Ziraat Bankasından tarım sektörüne önemli destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ziraat Bankasından tarım sektörüne önemli destek
Abone ol
Ziraat Bankası yönetimi GTSO Başkanı İsmail Akçay’ı ziyaret ederek çiftçilere sağlanan destekler ve hayata geçirilen “Tarım Ekosisteminin Finansmanı” hakkında sağlanan destekler hakkında bilgi verdi.

Ziraat Bankası Trabzon Bölge Müdürü Miktat Altuntaş, Ziraat Bankası Gümüşhane Şubesi Müdürü Utku Burçak Bayram ve Şube Personeli Halil Ödünç Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanımız İsmail Akçay’ı ziyaret ederek tarım sektörüne yönelik destekler hakkında bilgi verdi, Bölge Müdürü Altuntaş, GTSO aracılığı ile çiftçileri, gençleri ve kadınları bu imkandan faydalanmaya davet etti.

Hayata geçirmiş oldukları "Tarım Ekosisteminin Finansmanı’’ çalışması kapsamında gayelerinin gençleri ve kadınları daha fazla tarımsal ekosisteme dahil ederek, bu temelin üzerine katma değerli üretimi ön plana çıkarmak olduğunu aktaran Bölge Müdürü Miktat Altuntaş, “Tarım Ekosisteminin Finansmanı ile bizim temel hedefimiz tarımda üretimi, verimliliği, karlılığı ve sürdürülebilirliği artırmaya yönelik finansal enstrümanlarla üreticilerimizi desteklemektir. Bu doğrultuda tüm gençlerimizi, üreticilerimizi, kadınlarımızı, çiftçilerimizi bankamızın sunmuş olduğu bu değerli desteklerden faydalanmak için en yakın ziraat bankası şubelerine bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek vermiş olduğu değerli bilgiler içinde Ziraat Bankası Trabzon Bölge Müdürü Miktat Altuntaş, Gümüşhane Şubesi Müdürü Utku Burçak Bayram ve Şube Personeli Halil Ödünç’e teşekkürlerini ileten GTSO Başkanı İsmail Akçay, “Dünyada yaşanan ekonomik sorunlar ve yakın coğrafyamızda devam eden Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşanan gıda krizi ülke olarak bizleri de yakından etkilemiş bulunuyor. Hammadde temininde yaşanan sorunlar, gıda fiyatlarının hızlı bir şekilde artmasına ve buna bağlı olarak da aşırı bir gıda enflasyonunun oluşmasına neden oldu. Ortaya çıkan bu olumsuz durumla mücadelenin yolu ise tarımsal üretimi artırmak ve hammadde de dışa olan bağımlılığı azaltmaktan geçiyor. Bunun için de gıda ürünleri üreten üreticilerimizi daha fazla desteklemek ve katma değerli tarım ürünlerinin üretimini artırmak en önemli önceliğimiz olmalıdır. Bu doğrultuda Ziraat Bankamız tarafından hayat geçirilen “Tarım Ekosisteminin Finansmanı” çalışmasının çok değerli olduğunu düşünüyor, yürütülecek çalışmaların ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek, gençlerimizi, üreticilerimizi, kadınlarımızı, çiftçilerimizi bu imkanlardan faydalanmaya davet ediyorum” değerlendirmesinde bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
40 günde 4.baskıya girdiÖnceki Haber

40 günde 4.baskıya girdi

Uygulama eğitimlerini yerinde izledilerSonraki Haber

Uygulama eğitimlerini yerinde izlediler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar