Gümüşhane
Av.Hasan Tok

Av.Hasan Tok

Mail: lawyerhasan29@gmail.com

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Daha önce liseden bir alt devrem olan nadide insan Recep Bey’in sahibi olduğu www.gumushane.gen.tr’den siz değerli okurlarıma ulaşıyordum.

Uzun bir adan sonra www.haber29.com adresinden  bu defa liseden yine bir alt devrem olan Yavuz Selim Bey’in talebi ile siz değerli okurlarıma merhaba diyorum.

Ben İlkokulu Kelkit Yatılı Bölge Okulu’nda, Ortaokulu Gümüşhane Atatürk Ortaokulu’nda Gümüşhane Lisesi Pansiyonu’nda kalarak ve Liseyi Gümüşhane Sağlık Meslek Lisesi’nde Vakıflar Öğrenci Yurdu’nda kalarak  tamamladım. Bu sebeple aynı dönemde okuyan Gümüşhanede ki hemen herkesle bir arkadaşlığım olmuştur.

Bu geniş kitle benim eleştirel yanımı bilir ve asla kimsenin kötülüğünü istemeyeceğine de kalbi olarak inanır. Yazılarımda bazen kantarın topuzunu kaçırırsam şimdiden af diliyorum. Öğretici olmak gibi bir niyetim yok. Çünkü Gümüşhane’de zeka testi yapılsa; en salak insan ben çıkarım. Ama malumunuz Gümüşhanede doğruları söyleyebilen tek aydın insan HAMDİ Bey!

İkincisi neden ben olmayayım?

Yıl 2009. Yer TOBB Üniversitesi, “Türkiye’de Yerel Medya” konulu  seminere davet edilmiştim. Organizatör TOBB Üniversitesi  bünyesinde Türkiye Ekonomi Politikaları Vakfı (TEPAV) idi.

Katılımcılar, dönemin Hazine Bakanı Ali BABACAN, TOBB Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU ve Eski Merkez Bankası Başkanı Güven SAK beyler ile birçok tanınmış basın yayın kuruluşunun Ankara temsilcileri idi.

Bu seminerde vurgulanan şuydu: Her ne kadar ulusal medya  etkili gözükse de mikro bazda yerel basının daha etkili olduğu ve güçlü ve tarafsız bir yerel basının il ve ilçe bazında kamuoyu oluşturma gücünün daha fazla olduğu idi.

Bu sebeple ben yerel medya anlamında gayret gösteren ve mikro ekonomiler ile kamuoyunu aydınlatmaya çalışan tüm basın yayın kuruluşlarını tebrik ediyorum.

Haber29 sitesi de güzel bir site olmuş. Emeği geçenleri kutluyorum.

Buradan gerek ulusal ve gerekse de yerel bazda konulara değinmekle birlikte; talep olması halinde hukuki konularda da uygulamaya yönelik yazılar yazmak istiyorum.

Bu vesile ile herkese selam ve saygılarımı iletiyorum.

Facebook Yorum

Yorum Yazın

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar