Gümüşhane

Balki hızlı başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balki hızlı başladı
Abone ol
AK Parti İl Genel Meclisi üyesi Av.Eşref Balki, seçim çalışmaları kapsamında İkisu vadisinde yer alan 17 köyün muhtarı, muhtar adayları, dernekler ve teşkilat mensuplarıyla istişare programında bir araya geldi.

Kral Park tesislerinde düzenlenen programa Gümüşhane Milletvekili Av.Celalettin Köse ve Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ile AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, İl Genel Meclisi üyesi adayları, AK Parti köy temsilcileri, İkisu Artabel Derneği yöneticileri ve Muhtarlar Derneği yöneticileri de katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda Av.Eşref Balki, adaylığının açıklanmasından sonra gördüğü destekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde hizmet silsilesini devam ettirmek ve güzel işlerin sahibi olmak niyeti ve iradesiyle yola çıktıklarını ifade etti.  

Gümüşhanelilerin en önemli özelliğinden birisinin de köylerini çok sevmesi olduğunu ifade eden Balki, şairin dediği gibi “Köyümüz bir düğündür, bir bayramdır, köy bir huzur yuvası, köy bir kardeşlik bahçesidir” diyerek, kendisinin de köyünü çok seven bir Gümüşhaneli olarak köylere hizmet etme fırsatına sahip olmak için destek istediğini beyan etti. 

Balki, AK Parti iktidarları ile şehirlere ve köylere büyük hizmetler yapıldığını, bu hizmet sürecini devam ettirmek, değişen şartlara göre değişen ve yeni doğan talepleri gidermek, köylere daha da güzel hizmetler sunma arzusu içerisinde olduğunu sözlerine ekledi.

Toplantıda konuşan Gümüşhane Milletvekili Av.Celalettin Köse de bölgeye yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi vererek toplantıya katılanların talep ve görüşlerini dinledi. Milletvekili Köse, il genel meclisi üyesi adayları Av.Eşref Balki'ye gördükleri destekten dolayı memnuniyeti ifade ederek hep beraber uyum içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Toplantıya katılan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen de her ne kadar görev alanları şehir merkezi olsa da köylerden gelen taleplere de yardımcı olmaya çalıştıklarını, bundan sonra da hep beraber görev alarak birlik ve beraberlik içerisinde hizmet sunmaya devam edeceklerini belirtti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fransa Gümüşhaneliler Derneği kurulduÖnceki Haber

Fransa Gümüşhaneliler Derneği kuruldu

Sungurlu’dan teşekkürSonraki Haber

Sungurlu’dan teşekkür

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar