Gümüşhane

Çimen, Garabet Haberine Cevap Verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çimen, Garabet Haberine Cevap Verdi
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer’in Gümüşkoza Gazetesinde yayınlanan “Ortada Büyük Bir Garabet Var” başlıklı açıklamalarına cevap verdi.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer’in Gümüşkoza Gazetesinde yayınlanan “Ortada Büyük Bir Garabet Var” başlıklı açıklamalarına cevap verdi.

Vedat Soner Başer’in GÜMSAŞ ile ilgili iddiaları dile getirdiği habere yazılı açıklama yapan Belediye Başkanı Ercan Çimen, “Müddei iddiasını ispatlamakla mükelleftir, yoksa müfteridir” dedi.

Yaptığı açıklamada iddiaları Cumhur İttifakı üzerinden değerlendiren Çimen, “ Seçim dönemleri geldiğinde zorda kalan muhalefet adayları genellikle işini doğru yapan kurumları ve iktidar adaylarını olur olmaz duyumlarla ve söylemlerle itham edip, iftira atarlar. Bu sayın muhalefet adayı da Gümüşhane Belediyesi’nin kurumsal yapı ve işleyişinden herhalde habersiz olacak ki kamuoyunu manüple edecek iddiaları bol keseden atmış” dedi.

Başer’in iddialarının boş olduğunu dile getiren Başkan Çimen, “Bu iddiaların doğrularını gelip belediyemizde birim amirlerinden ve memurlarından da öğrenebilirdi. Ben bu çerçevede tüm ekibime güveniyorum. Bizim ekibimiz, Devletin Kurumu olan Belediyemizi yine Devlet ciddiyetinde yönetmektedir. Yönetimden, devlet ciddiyetinden bîhaber davranışlarla seçim kampanyası yürütmek çaresizliktir” ifadelerini kullandı.

2019 yılında da benzer ithamlarda bulunulduğunu kaydeden Çimen, “O zaman belediyemizin borç batağında yüzdüğünü seçim malzemesi olarak söylerken, bugün Gümüşhane Belediyesi’nin Türkiye’de borçsuz belediyelerin başında geldiğini niye kamuoyuna açıklamıyorlar” dedi.

Açıklamalarında bir başka gazete vurgusu yapan Çimen, “Belediye Başkanlığı gibi bir şehrin en tepe noktasındaki bir göreve talip olanlar her duyduklarını söyleyemezler. Seçim döneminde sokakta konuşulmaya başlanan muhalefet adayları ile ilgi dedikoduları ve söylemleri biz de gidip bir başka gazetede çarşaf çarşaf açıklayalım mı? Bu bize yakışmaz. Cumhur İttifakı Ruhuna yakışmaz” ifadelerine yer verdi.

Çimen yazılı açıklamasını, “Hangi konu olursa olsun, iddia sahibi iddiasını ispatlamakla mükelleftir. Yoksa müfteri durumuna düşecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” sözleri ile tamamladı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Minibüsle kafa kafaya çarpışan motorlu kurye yaralandıÖnceki Haber

Minibüsle kafa kafaya çarpışan motorlu k...

İTTİFAK RUHUNA YAKIŞMIYORSonraki Haber

İTTİFAK RUHUNA YAKIŞMIYOR

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar