Gümüşhane

Demokrat Parti’nin adayı Şerif Akıntürk oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demokrat Parti’nin adayı Şerif Akıntürk oldu
Abone ol
Demokrat Parti’nin (DP) Gümüşhane Belediye Başkan adayı mevcut il başkanı Şerif Akıntürk oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Akıntürk, “Bilindiği üzere uzun yıllardır Demokrat Partide ilçe ve il başkanı olarak siyasetin içinde bulundum. Bu süreçte siyaseti nezaket içerisinde yapmaya gayret ettim. İnandığımız değerleri ve milletin hakkını hukukunu koruma yolunda her daim başımız dik alnımız açık yol yürüdük. Bu yolda yalpalayanlar düşenler oldu. Şükürler olsun ki biz onlardan olmadık” dedi.

İl başkanı olduğu siyasi geleneği seçimlerde temsil etme görevini sırtladığını kaydeden Akıntürk, “Bu yola çıkmaktaki amacım kazanmak kaybetmek gailesinin çok ötesinde milletimize yeniden umut olacak bir siyasi geleceğin inşasına katkı sağlamaktır. Bugün cumhur ittifakı partilerine oy veren hatta siyaset yapanlar dahil aziz milletimizin çok büyük bir ekseriyeti mevcut yönetimin güzel vatanımızı yönetemediğini, ülkemizin iktisadi ve sosyal anlamda adeta rüzgardaki bir yaprak gibi savrulmasına sebep olduğunu görmekte hissetmektedir” diye konuştu.

Gençlerin umutlarının tükendiğini, yakılan enflasyon ateşinin geniş toplum kesimlerini derin bir fakirliğe sürüklediğini, Türkiye’nin büyük bir mülteci istilasına maruz kaldığını, tarımdan eğitime, sağlıktan adalete tüm alanlarda izlenen yanlış politikaların millete ağır bedeller ödettiğini kaydeden Akıntürk, sözlerini şöyle tamamladı: Bu yanlış yönetim tarzı genelden yerele de yayılmakta aynı yanlışlar ittifak ortaklarınca yönetilen belediyelere de yansımaktadır. Emeklilerimiz; ittifak süreci uzadıkça gittikçe birbirlerine daha çok benzeyen, aynı renge boyanan ittifak partilerinin en büyük mağduriyeti yaşattığı toplum kesimi olarak ağır bir fakirlikle sınanmaktadır ve büyük bir çaresizlik içerisindedirler. İşte tamda bu noktada milletimizin geleceğe umutla bakabilmesi için artık güçlü bir Demokrat Partiye ihtiyacımız olduğunu biliyor ve bunun gereğini yapmak üzere yola çıkıyoruz. Bu seçim milletimizin ittifak ortağı partileri oylarıyla uyaracağı milletin sesine sağır olan kulaklarına güçlü bir sesle yeter sözde hakta milletindir diyeceği bir seçim olacaktır. Bizde bu dönemde bundan önce de olduğu gibi değerli hemşehrilerimizle Gümüşhane’mizin her bir köşesinde yan yana olup dert ortaklığı yapacağız, çözüm önerilerimizi sunacağız, gelecek güzel günlerin inşasına giden yolun taşlarını hep birlikte döşeyeceğiz. Yolumuz hak hukuk adalet yoludur. Tüm adayların belli olmasıyla artık resmi olarak başlayan yerel seçim sürecinin huzur içerisinde geçmesi en büyük temennimizdir.”
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şiran Belediyesi GES Projesi Üretime BaşladıÖnceki Haber

Şiran Belediyesi GES Projesi Üretime Baş...

Ülkü Ocakları Fırat Çakıroğlu’nu unutmadıSonraki Haber

Ülkü Ocakları Fırat Çakıroğlu’nu unutmad...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar