Gümüşhane

“Hepiniz birer ‘Gümüşhane turizm elçisi’ olacaksınız”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Hepiniz birer ‘Gümüşhane turizm elçisi’ olacaksınız”
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, Gümüşhane Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldiği programda “Hepiniz birer ‘Gümüşhane turizm elçisi’ olacaksınız” dedi.

31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçim çalışmaları kapsamında MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, Gümüşhane Üniversitesinde öğrenim gören gençlerle Köprü Kafe’de bir araya geldi. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi ve coşku ile karşılanan Başer, gençlerle horon oynadı.

Kentin çehresine yön veren yaklaşık 20 bin üniversite öğrencisinin Gümüşhane için birer turizm elçisi olduğunu belirten Başkan Adayı Başer, “Belirli zamanlarda değil, her zaman sizlerle bir araya geleceğiz” dedi.

Öğrencilere “Gümüşhane ve Gümüşhaneliler denildiği zaman yüreğinizde heyecan duymanız için çalışacağız. Esnafımız ile anlaşarak alışverişlerde öğrenci indirimi uygulamasına geçeceğiz” diye seslenen Başer, gençlerin kentte öğrenim görürken refah içinde yaşamalarını hedeflediklerini söyledi.

MHP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Vedat Soner Başer, konuşmasında şunları söyledi: “Allah nasip eder de biz belediye yönetimine gelirsek eğer, alışverişlerde öğrenci indirimlerini esnaf kardeşlerimizle anlaşıp devreye sokacağız. Bunun için gayret edeceğiz. Siz öğrenci kardeşlerimizin şehrimizde rahat bir öğrenim hayatı sürmeniz için gayret edeceğiz. Sizler Gümüşhane Üniversitesinden mezun olup gittiğiniz zaman dünyanın neresinde hayat mücadelesi veriyor olursanız olun, hepiniz birer ‘Gümüşhane turizm elçisi’ olacaksınız. Gümüşhane ve Gümüşhaneliler denildiği zaman yüreğinizde heyecan duymanız için çalışacağız. Bizler, sizler tarafından hem bugün hem de yarın güzel hatırlanmak için, söz veriyorum çok çalışacağız. Değerli öğrenci kardeşlerim, şehrimizin durumu ortada. Komşu kentler ile aramızdaki makas ne yazık ki çok açık. Gençlerin sosyalleşebileceği ortamlarımız çok kısıtlı. Siz genç kardeşlerimizin vakit geçireceği mekanlar ve gezeceği seçeneklerimiz maalesef çok az. Ancak, bizler belediye olarak mutlaka sizlerin başka illere giderek zaman geçirmenizin önüne geçecek ve bu ihtiyacı ortadan kaldıracak mekanlar oluşturacağız. Yerel yönetimler olarak bu bizim boynumuzun borcudur. Gümüşhane’ye gelen her öğrenci kardeşimize bu şehrin evladı olarak bakmak zorundayız. Bizler şayet belediye yönetime gelirsek atacağımız adımları sizler ile istişare etmek zorundayız. Tüm bunları yaparken asla sizi kandırmadan, duygularınıza hitap etmeden ve asla yapamayacağımız bir işi sizden sadece oy almak için yapmayacağız. Bizler öğrenci dostu olacağız ve bu abinize nasıl yakışıyorsa sizlere ona göre hizmet edeceğiz.” 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sungurlu’dan teşekkürÖnceki Haber

Sungurlu’dan teşekkür

Minibüsle kafa kafaya çarpışan motorlu kurye yaralandıSonraki Haber

Minibüsle kafa kafaya çarpışan motorlu k...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar