Gümüşhane

AK Parti'den Büyük Gümüşhane yürüyüşü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti'den Büyük Gümüşhane yürüyüşü
Abone ol
AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı yarın yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde Gümüşhane kent merkezinde “Büyük Gümüşhane” yürüyüşü gerçekleştirdi.

Katılımcılar ellerinde pankart, döviz, Türk bayraklarıyla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü önünden başlayan yürüyüş Cumhuriyet ve Atatürk Caddelerini takip ederek Atatürk Parkında son buldu.

Burada vatandaşlara seslenen AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, “Emeğinizi, yüreğinize sağlık. Hepinizden Allah razı olsun. Siyaset gönül işi, memleket işi diye bir sloganımız, mottomuz vardı ya. Sizde bunu zaten sergiliyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun teşekkür ediyoruz” dedi.

“Gümüşhane Ercan başkanıyla üçüncü döneminde de devam etmek istiyor”

Milletvekili Av.Celalettin Köse ise “Tarım İl Müdürlüğü önünden başlayarak büyük bir coşkuyla, heyecanla buraya kadar yapmış olduğumuz yürüyüş bize şunu gösterdi: Gümüşhane kararını vermiş. Gümüşhane 3. döneminde de Ercan Başkan kararını vermiş. Gümüşhane üçüncü döneminde de hizmet ve eser siyasetinin devamını istiyor. Gümüşhane Ercan başkanıyla üçüncü döneminde de devam etmek istiyor. Bunu bugün Gümüşhane'de herkes gördü, herkes anladı. Allah sizlerden razı olsun” dedi.

“AK Parti'ye yakışır bir şekilde bu işi neticelendireceğiz”

Ramazan ayının manevi ikliminde seçim kampanyası yürüttüklerini belirten Köse, “Her biriniz çok değerli katkılar verdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Ama iş bitmedi. Bizim hedefimiz var. Biz yarın akşam Gümüşhane'yi televizyonlarda rekor kıran il olarak görmek istiyoruz. Bu sebeple yanımızdaki yöremizdeki kararsız seçmenler varsa onları ikna etmemiz gerekiyor. Yarın genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle Allah'ın izniyle demokrasi şölenine katılıp mutlak surette oylarımızı vermek, oylarımızı kullanmak ve en önemlisi seçim sandıkta kazanır felsefesiyle mutlak sureyle sandıklara sahip çıkmak gerek. Sandık seçimin namusudur. Bunları yaptıktan sonra inşallah yarın Ramazan Bayramından önceki ilk bayramımız olacak. Bugünkü bu muhteşem tablo bizi asla rehavete sevk etmeyecek. Biz biliyoruz Allah'ın izniyle kazanacağız. Yarın seçim sonuçları belli olana kadar bu işe hep birlikte sahiplik etmek bizim boynumuzun borcudur. Her şeyi güzel getirdik. Yarın da inşallah nezaketle, zarafetle, AK Parti'ye yakışır bir şekilde bu işi neticelendireceğiz. Bizim bu memlekete dair sevdamız var, hayallerimiz var, projelerimiz var. 1 Nisan'dan sonra da inşallah projelerimizi hayata geçirmek için canla başla hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

“Gücümüzü milletten alıyoruz, sizlerden alıyoruz”

Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’de eşi Gülsen Çimen’le çıktığı kürsüde yaptığı konuşmada, “Bugünkü yürüyüşümüz gibi belki tarihimizde böyle bir yürüyüş olmadı. Hepinizden Allah razı olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan şunu diyor. Biz insanlara efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Bu kardeşiniz de Gümüşhaneli insanlara, hemşerilerine hizmetkar olmaya geldi. Biz rozetleri yakıya takmadık, gönüllere taktık. Biz üç aydır sahalarda çalışıyoruz. Kıymetli İl Başkanım Mehmet Emin Erdoğdu kardeşime, milletvekilim Celalettin Köse kardeşime, tüm teşkilatıma, davaya gönül vermiş bütün kardeşlerime, herkese teşekkür ediyorum. Gücümüzü milletten alıyoruz, sizlerden alıyoruz. İnşallah ustalık dönemimizde de bu 5 yılımızda da yine sizlerle beraber olacağız. Sizlerle beraber daha güzel işler yapacağız. Biz 10 yılda bu 5 yılın bile hazırlıklarını yaptık. Ayakları yere basan güzel projelerimiz var. Bu projelerimizin yüzde 90’ı istihdama yönelik, işsizliğe yönelik. Gençler bizlerden iş bekliyor, aş bekliyor. Ustalık dönemimizde inşallah şaha kalkacağız. Yarın sandıklarımıza sahip çıkalım. Seçim sandıkta kazanılır. Sandık bizim geleceğimiz gençler. İnşallah zafer bizim olacak. İnşallah önümüzdeki hafta tek sofra yapacağız. Bir ucu burada olacak, bir ucu belediyenin önünde olacak. Tek sofrada buluşacağız. Yeni hedeflere hep beraber koşacağız. İnşallah hep beraber yarın akşam rekora gideceğiz” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Uraloğlu Gümüşhane’deÖnceki Haber

Bakan Uraloğlu Gümüşhane’de

Başer: Gümüşhane’de yeni bir sayfa açıldıSonraki Haber

Başer: Gümüşhane’de yeni bir sayfa açıld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar