Gümüşhane

AK Gençlikten dev iftar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Gençlikten dev iftar
Abone ol
AK Parti Gümüşhane İl Gençlik Kolları Başkanlığı Gümüşhane’de yaşayan öğrenci ve gençlere yönelik düzenlediği “Gençlik Aşkıyla Gençlik İftarı” programında 2 bin 500 kişilik iftar verdi.

Gümüş Alyans Düğün Salonunda yapılan organizasyona oldukça yoğun bir katılım olurken gelen gençler salona sığmadı. Salona sığmayan gençlerin mağdur olmaması için önceden önlemini alan AK Parti Gençlik Kolları iki farklı restoranda yer ayırtarak salona sığmayan gençleri buralara yönlendirdi. 

Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen’i gençlerle buluşturmak için organize edilen iftar programına AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Muhammet İsmail Kap, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Münire Şeyhoğlu, AK Belediye Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat temsilcileri de katıldı. 

Programla ilgili açılama yapan AK Parti Gümüşhane İl Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel, “AK Parti Gençlik Kolları olarak şehrimizde eğitim gören tüm üniversiteli genç kardeşlerimizin yanında olmayı ve şehrimizde doğup büyüyen genç kardeşlerimize ağabey ve kardeşlik yapmayı bir görev olarak görüyoruz. Siyasi görüş ayırt etmeden gençlerimizin her zaman yanında olacağımızı taahhüt ediyoruz. Bu anlayışla iftar programımızı düzenleyerek Belediye Başkan Adayımız Ercan Çimen’i gençlerle buluşturduk. Oldukça yoğun bir katılım oldu. 1500 kişilik hazırlık yapmıştık, yetmedi. Ardından 1000 kişilik daha takviye yapmak zorunda kaldık. Salona sığmayan genç kardeşlerimizi de mağdur olmamaları için önceden ayarladığımız restoranlara yönlendirdik. Başkanımızdan aldığımız tecrübelerle birlikte, ayırmayan ve ayrıştırmayan bir anlayışla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizler gençlik kolları olarak her zaman kendimize bir rol model seçtik. Tabi ki bu kişi tarihin bize hediye ettiği Recep Tayyip Erdoğan'dır. Allah'ın izniyle gençlerimizin bize hediye ettiği liderimizin adayını, 31 Mart günü sandıkları patlatarak gençlere değer veren Ercan Abilerini ustalık döneminde tekrar belediye başkanı seçeceğiz. Bu süreçte bize destek olan herkese en içten şükranlarımı sunuyorum. Sizlerin desteği ve güveni bizim için çok değerlidir. Birlikte daha güçlü ve daha aydınlık bir gelecek için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan; Belediye Başkanımız Sn. Ercan Çimen’e, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyemiz Sn. Muhammet İsmail Kap’a, İl Başkanımız Sn. Mehmet Emin Erdoğdu’ya, İl Kadın Kolları Başkanımız Sn. Münire Şeyhoğlu’na şükranlarımı sunuyorum. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin. Gençlik Aşkıyla 31 Mart seçimlerinde Gümüşhane’de nice zaferler göreceğiz.” İfadelerini kullandı.  


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi ilk kongresini yaptıÖnceki Haber

Türk Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi ilk kon...

Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleştiSonraki Haber

Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşily...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar