Gümüşhane

Ali Babacan Gümüşhane’de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Babacan Gümüşhane’de
Abone ol
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, seçim çalışmaları kapsamında Gümüşhane’yi ziyaret etti.

31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında Gümüşhane’ye gelen Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan ilk olarak Fatih Parkı önünde vatandaşlarla sohbet etti. 

Burada DEVA Partisi’nin seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Babacan, 81 ilde adaylarıyla birlikte seçime hazır olduklarını söyledi. 

“Belediyecilik düzgün ve etik kurallar çerçevesinde yapılmalı”

Vatandaşlarla sohbetinin ardından ziyaretine dair değerlendirmede bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Biliyorsunuz bizim Gümüşhane'de belediye başkan adayımız, aynı zamanda Gümüşhane'deki il başkanımız da kuruluştan bu yana il başkanlığımızı yapan Hamza Bey, sağ olsunlar çok yoğun bir çalışma, yoğun bir çaba ortaya koydular. Yoğun bir şekilde çalışmaya da devam ediyorlar ve inşallah Gümüşhane'ye güzel bir hizmet sunmak Gümüşhane'de bizim belediyecilik anlayışımızı vatandaşlarımıza buluşturmak üzere yoğun bir gayret içindeler. Biz DEVA Partisi olarak şu anda 81 ilin tamamında seçimlere giriyoruz. 81 ilin tamamında adaylarımızla milletimizin karşısındayız. Belediyecilik hem düzgün yapılmalı diyoruz hem de etik kurallar çerçevesinde yapılmalı diyoruz. Pek çok parti belediyelerle ilgili belediyecilikle ilgili seçim beyannamesini biliyorsunuz son dönemlerde açıkladı. Oysa biz deva belediyeciliği nedir? Şehircilik nedir? Bununla ilgili eylem planımızı bundan tam iki sene önce açıkladık. Ve bütün detaylarıyla Deva Belediyeciliği'nin detaylarını bundan tam iki sene önce ortaya koyduk. Tek tek böyle karınca duası bir yazılarla. Hepsi belli. Şehircilik nedir? Belediyecilik nedir? Hepsi burada yazılı. Bunlar da kalmadık. Bir de etik kurallar bildirgesini ortaya koyduk. Yani bizim belediyelerimiz hangi ahlaki kurallar çerçevesinde yönetilecek? Bunu da yazılı hale getirdik ve bunu yapan Türkiye'deki ilk siyasi partiyiz” dedi. 

Programın sonunda partililerle ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektiren Babacan daha sonra seçim otobüsü ile şehir turu attıktan sonra, kentten ayrıldı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane’de seçim güvenliği toplantısı yapıldıÖnceki Haber

Gümüşhane’de seçim güvenliği toplantısı...

Naim Ağaç: Seçimi Ercan Başkan kazanacakSonraki Haber

Naim Ağaç: Seçimi Ercan Başkan kazanacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar