Gümüşhane

Başkan Çimen: Ustalık dönemine hazırız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çimen: Ustalık dönemine hazırız
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Gümüşhaneli gençlere hitap ederek “Ustalık dönemine hazırız. 31 Mart’ta sandıkları patlatacağız” dedi.

Gümüş Alyans Düğün Salonu’nda katıldığı iftar yemeğinde yaptığı manifesto özellikli konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güvenine layık olacaklarını belirterek ustalık dönemine hazır olduklarını kaydeden Başkan Çimen, Türkiye yüzyılında Gümüşhane’de daha büyük işler yapacaklarını söyledi.

“Çıraklık bitti, kalfalık bitti, şimdi de ustalık dönemi”

Salonu hınca hınç dolduran Gümüşhanelilere teşekkür ederek, “Ben sizleri çok seviyorum., Gümüşhane'nin her yerini çok seviyorum. Taşını, toprağını, havasını, bu güzel insanları, hepinizi çok seviyorum. İyi ki varsınız. Hepinizden Allah razı olsun. Ben şehrimin tüm ilçelerini seviyorum. Köse’sini seviyorum. Kelkit'ini seviyorum, Şiran'ını seviyorum. Kürtün’ünü seviyorum. Torul'unu seviyorum. Köyünü seviyorum, bahçelerini seviyorum. Yaylalarını seviyorum. Evet, kısaca hepinizi çok seviyorum” ifadelerini kullanan Başkan Çimen, “Şükürler olsun on yıldır Gümüşhane’ye bu güzel insanlara, sizlere hizmet ediyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle bu güzel şehire yeniden aday oldum. Cumhurbaşkanımız bizi tekrar üçüncü dönem için Gümüşhane’ye görevlendirdi. İnşallah onun güvenine layık olacağız. Bugün bu salondaki heyecanı seçim gezilerimde her yerde gördüm. Sorumluluğum daha da çok arttı. Gümüşhane’yi son on yılda nereden nereye getirdiğimizi hepiniz iyi biliyorsunuz. Hepiniz buna şahitsiniz. Ama diyoruz ki çıraklık bitti, kalfalık bitti, şimdi de ustalık dönemi. Son beş yıllık dönemde usta işler yapmamız lazım” dedi.

“İnşallah sizinle beraber rekor kıracağız”

Gençleri gördüğü zaman heyecanının ve sorumluluğunun arttığının altını çizen Çimen, “Niçin mi, bu gençler iş bekliyor. Çok çalışacağız, hep beraber çok çalışacağız inşallah. Umutları boşa çıkarmayacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın bizden istediği bir şey var. ‘Ercan derece istiyorum’ dedi. Cumhurbaşkanımız bizden ve sizlerden derece istiyor.  Bu salon gösteriyor ki dereceye hazırız. İnşallah sizinle beraber rekor kıracağız” diye konuştu.

“Çalışanlarımda Hiçbir Siyasi Ayrım Yapmadım”

10 yıllık belediye başkanlığı dönemimde Gümüşhane Belediyesi'nde hiçbir vatandaşı, Belediyede çalışanını, hiçbir insanı siyasi görüşünden dolayı ayırmadığını, ayrıştırmadığını, farklı gözle bakmadığını ve hiçbir zaman da duyumla konuşmadığını vurgulayan Çimen, “Gümüşhane Belediyesi'nde farklı görüşlerde olan insanlar bugün Ercan abisinin yanında burada. Şu anda burada hep beraber tek sofrada iftar yaptık. Allah razı olsun. Çalışanlarımız arasında Milliyetçi Hareket Partisi'nden de Cumhuriyet Halk Partisi'nden de, diğer partilerden de hem yöneticiler var, hem çalışanlar var. Herkesin fikrine saygılıyız. Fikrinden, siyasi tercihinden dolayı kimseye baskı yapmadık ve yapmayız.  Ama gerçekten onlara tek söylediğim şey şu idi; “Arkadaşlar, biz Gümüşhaneli olacağız.” Gümüşhaneli olmak demek nedir? Vatanına, milletine, bayrağına bağlı olmak, çalışkan olmak, dürüst olmak, yalan söylememek. Bu şiarda yürüyeceğiz dedik ve öyle yürüdük. Bizlere zaman zaman ya başkan define mi buldun dediler. Bizim definemiz ne oldu biliyor musun? Gümüşhane’nin o güzel insanlarının çalışması oldu. O çalışmayla o trendi yükselttik ve Allah'a şükürler olsun. Bugün de diyoruz ki o tarlada izimiz var. Şimdi Harmanda da sözümüz var. Bu şehirde sinema yoktu. Bu şehirde bir metre yürüyüş yolu yoktu. Bisiklet yolu yoktu. Buna benzer çok şeyler yaptık. Ama arkadaşlar, sizlerden aldığımız o güçle bunları yaptık” ifadelerini kullandı.

“Ustalık dönemine hazırız”

Konuşmasında ustalık döneminde de yeni projeleri Gümüşhane’ye kazandıracaklarını dile getiren Başkan Çimen, “Gümüşhane ili sanayi şehri değildir. Gümüşhane ili bir turizm şehridir. Gümüşhane’nin turizmle kalkınması lazım. Tabii bunun için de gerekli altyapıları hazırladık. Süleymaniye'deki kayak merkezi, şehrin çıkışındaki tünelin üstündeki macera parkı, seyrangahlar, Karşıyaka Tabiat Parkı, kent meydanı, millet bahçesi ele alacağımız önemli konular. İnşallah bu işlerde beş yılda en az beş yüz kişi çalıştıracağız. Şu anda iki aydır sahadayım.  Bizlerden insanların tek istediği şey oğluma iş, kızıma iş, gelinime iş noktasında bizden iş istiyorlar. Onun için diyorum ki evet sorumluluklarımız fazla. Gümüşhane Türkiye'nin en zor fiziki şartları olan bir şehir. Ama bu şartlarda dedik ki çok çalışacağız ve proje üreteceğiz. Başarılarımızı bütün vatandaşlarımız görüyor. Birkaç tane önemli sorunumuz vardı. O sorunları da ikili ilişkilerimizle çözüyoruz” dedi.

“Hak sahipleri ile toplantı yapacağım”

Yaklaşık 3 aydır Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'yla ve TOKİ'yle görüşerek 250 ve 130 konut projelerinde kuraları çekilmiş vatandaşların ev beklediğini belirten Başkan Çimen, “Bir de bizim GÜMSAŞ konutlarımız var. Artan maliyetlerden ekonomik krizden dolayı aksayan, yavaşlayan konutlarla ilgili sorunları Çevre Bakanlığı’ndan TOKİ'den geçen hafta getirdiğimiz üç teknik yetkili inceledi.  Allah'ın izniyle son noktayı koyduk. Önümüzdeki hafta içerisinde hak sahipleri ile bir toplantı yapacağım. Son durumu onlara anlatacağım” diye konuştu.

“Türkiye yüzyılında Gümüşhane’de daha büyük işler yapacağız”

Yeni hedefler için çalışmaları için projelerinin hazır olduğunun altını çizen Çimen, “Arkadaşlar; sahada iki aydır karşı taraf bizim gençlik kollarımıza saldırıyor, bizlere saldırıyor, bize bulaşmak istiyorlar. Ama biz kimseye bulaşmayacağız. Bizim yolumuz belli. Yeni hedeflere nasıl yürüyebiliriz diye çalışıyoruz. Bizim çalışmalarımız için projelerimiz hazır. Birileri aday tanıtımında bile salonu dolduramazken, biz meydanları doldurduk. Şimdi onları korku sardı. Onlar ne kadar bizim üstümüze gelirse gelsin ama şu salon diyor ki başkanım biz sizinle beraberiz. Türkiye yüzyılında Gümüşhane’de daha büyük işler yapacağız. Evet ekranlarda görüyorsunuz Büyükşehirlerde olmayanları biz bu ilde yaptık. Gümüşhane ilinde yaptık. Bunun daha büyüklerini yapabiliriz. Ve Gümüşhane insanı bunları fazlasıyla hak ediyor. Otuz bir Mart'ta sandıkları patlatacağız. Biz bu yolda yürürken bu gençliği Ercan abilerinin arkasına almak istiyorum. Ve arkamdasınız, onu görüyorum. Beni çok mutlu ettiniz. Sabah sekiz, gece üçe kadar çalışıyorum. Bugün sıkmadığım el çalmadığım kapı kalmadı. Moralimiz ve motivasyonumuz en üst seviyede. Hepinizden Allah razı olsun. Genç kardeşlerim sizinle sandıkları patlatacağız, çok çalışacağız, çok iş yapacağız. Çünkü ben Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye başkanıyım. Ne diyordu Cumhurbaşkanımız, “Ercan Çimen Belediye Başkanımızla yola devam” diyor. Bu çok önemli arkadaşlar. İnşallah hep beraber yeni hedeflere koşacağız.  Sefer bizden zafer Allah'tan. Hepinizi Allah'a emanet ediyorum. Teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun. Ramazanınız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi gururla kutlandıÖnceki Haber

Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi gururl...

Gümüşhane’de şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeğiSonraki Haber

Gümüşhane’de şehit aileleri ve gaziler o...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar