Gümüşhane

Çimen: Birinci önceliğimiz işsizlik sorununu çözmek olacaktır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çimen: Birinci önceliğimiz işsizlik sorununu çözmek olacaktır
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, yeni dönemde birinci önceliklerinin işsizlik sorununu çözmek olacağını belirtti.

Gümüş Alyans Düğün Salonu’nda verilen bir iftar programına katılan Başkan Çimen, burada yaptığı konuşmada 10 yıldır altın kaplı insanların şehrine hizmet ettiğini belirterek destekleri için vatandaşlara teşekkür etti.

Bu şehirde doğduğunu ve mezar taşının da bu şehirde olacağını kaydeden Çimen, “Bu güzel şehirde benden önce 19 belediye başkanımız görev yaptı. Ben 20.belediye başkanıyım. İnşallah sizlerin destekleri Rabbimin nasip etmesi ile yeni dönemde de yine sizlere hizmete devam etmek istiyorum. Belediye başkanlığını devraldığım son başkanımız Mustafa Canlı abimize Allah rahmet etsin, mekânı cennet olsun. Başkanımız, hizmetleri ile adını gönüllere yazdırdı. Biz de onu örnek alarak çalıştık, sizlerin gönüllerine girdik. Yeni dönemde de biz ilk günkü aşkla, heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde sorumluluğumuzun daha artacağının farkındayım. Gümüşhane’de iş bekleyen gençlerimiz var. Yeni dönemdeki en önemli görevimiz bu gençlerimizi istihdam edecek çalışmaları yapmak olacaktır. Amacımız, yeni dönemde Gümüşhane’de işsizlik sorununu sıfıra indirecek çalışmaları yapmak olacaktır. Bunun için şimdiden çalışmalarımızı başlattık. İşsizlik sorununun çözümünde acil hedefimiz 5 yılda 500 gencimizi istihdam edecek çalışmaları yapmak olacaktır” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aday tanıtım toplantısında elini havaya kaldırdığı zaman Gümüşhane’den Türkiye derecesi istediğini hatırlatan Çimen, “Ben de siz hemşerilerime güvenerek derece sözü verdim. Bunun için seçimde siz hemşehrilerimden çok kuvvetli bir destek istiyorum. Sizin, bu kardeşinizi yalnız bırakmayacağınızı ve mahcup etmeyeceğinizi biliyorum.  Seçime kısa bir süre kaldı. Bu kısa sürede de durmadan çalışacağız. Komşularımızı, akrabalarımızı arkadaşlarımızı ikna edeceğiz. Bugüne kadar çalışanlarım arasında hiçbir ayrım ve ayrıştırma yapmadım. Benim belediyemde farklı görüşte insanlar var. Hepsinden Allah razı olsun. Niyetimiz halis akıbetimiz de inşallah hayır olur diyorum. Sefere hep beraber hazırlandık; “Sefer bizden, Zafer Allah'tan”. Ramazan ayınızı tekrar tebrik ediyorum. Allah; orucunuzu, ibadetlerinizi kabul etsin. Hepinize saygılar sunuyorum. Allaha emanet olunuz” ifadelerini kullandı. --Bülten--


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ağaç Gümüşhane vizyonunu açıkladıÖnceki Haber

Ağaç Gümüşhane vizyonunu açıkladı

Gümüşhane’nin Kürtün İlçesinde, Dağ Baraja Doğru KayıyorSonraki Haber

Gümüşhane’nin Kürtün İlçesinde, Dağ Bara...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar