Gümüşhane

Gümüşhane'deki kodlama faaliyeti Trabzon Teknokent'te güçleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhane'deki kodlama faaliyeti Trabzon Teknokent'te güçleniyor
Abone ol
Gümüşhane kent merkezinde uzun yıllardan beri faaliyet gösteren teknoloji ve bilişim firması Özden A.Ş’nin iştiraki olan “benimteknolojim” firması müşterilerine özelleştirilmiş yerli ve milli yazılım ile e-Dönüşüm çözümleri sunuyor.

Gümüşhane'de başlayan kodlama faaliyetlerini Trabzon Teknokent'te de sürdüren firma, genç yazılımcıları tarafından 5 yılda 550 bin satırdan fazla kod yazılarak oluşturduğu bulut tabanlı Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) yazılımının yanında sundukları 30 dakikada yerinde e-İmza hizmetiyle dikkat çekiyor.

“Firmaların yazılım ihtiyaçlarına çözüm sunuyoruz”

Bölgede önemli bir aktör olarak yerini alan Benimteknolojim firmasının yöneticisi ve yazılımcısı Onur Doğan, Özden AŞ iştiraki olarak Trabzon Teknokent'te de faaliyet göstermeye başladıklarını belirterek, “Benimteknolojim geliştirdiğimiz bulut tabanlı CRM yazılımımızla müşterilerimizin yazılım ihtiyaçlarına bilgisayar ve mobil cihazlardan erişim yapabilmesini sağlayarak şirketlerinin yazılım gereksinimlerine çözümler sunuyoruz” dedi.

“550 bin satırın üzerinde kod yazdık”

benimteknolojim” yazılım geliştirme ekibinin 5 yıl önce Gümüşhane’de başladıkları projede şimdiye kadar 550 bin satırın üzerinde kod yazdıklarını ve bunun da müşterilerinin iş süreçlerine özel ve kapsamlı çözümler sunduklarının bir göstergesi olarak öne çıktığını ifade eden Doğan, “Bu yılbaşı itibari ile pazarlama faaliyetlerine de başlayan firmamız ön muhasebe ve e-dönüşüm süreci ile ilgili yüzlerce müşterimize hizmet vermenin yanı sıra binlerce personele ait özlük verilerini yazılım üzerinde şifreli bir şekilde arşivlenmesini sağlıyoruz. Veri güvenliğine önem veriyoruz ve günde 2 kez alınan yedeklemenin yanı sıra felaket durumu için yedekleri farklı lokasyonlara da yapıyoruz. Ayrıca, işletmelerin büyümesi ve rekabet avantajı elde etmesi için teknolojinin kritik bir rol oynadığı bu süreçte geliştirdiğimiz etkileyici CRM yazılımıyla bölge genelindeki müşterilerinin zamandan tasarruf ve iş süreçlerini optimize etmelerine yardımcı oluyoruz” diye konuştu.

Benimteknolojim CRM yazılımı içerisinde Ön Muhasebe, Personel Özlük, Banka Online Ekstre modüllerinin yanı sıra şirketlerin e-dönüşüm ihtiyaçlarına yönelik olarak e-fatura, e-irsaliye, e-defter ve e-saklama gibi dijital dönüşüm süreçlerinin olduğunu dile getiren Doğan, işletmelerin bu alandaki gereksinimleri için özel çözümler de sunduklarını, işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerini sorunsuz bir şekilde tamamlamalarına destek verdiklerini sözlerine ekledi.

“30 dakika yerinde e-İmza hizmeti”

Güvenli ve hızlı çözümler sunan "benimteknolojim” firmasında müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını bu bağlamda işletmelerin iş süreçlerini daha da kolaylaştırmak için Ayyıldız İmza firması ile yapmış oldukları anlaşma ile 30 dakikada yerinde e-imza üretim hizmeti sunduklarını da hatırlatan Doğan, Gümüşhane ve Trabzon bölgesinde teknoloji alanında önemli bir rol üstlenen benimteknolojim firmasının işletmelere sağladığı özelleştirilmiş yazılım ve e-dönüşüm çözümleriyle bölgedeki işletmelerin dijital dönüşüm süreçlerini güçlendirdiklerini söyledi.

Doğan, ayrıca kamu, küçük ve orta ölçekli işletmelerin dijitalleşme operasyonlarını daha verimli yönetebilmesini desteklemek için talebe göre özel proje bazlı yazılım geliştirmeleri yaptıklarını da sözlerine ekledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İl Özel İdaresinde 8 personel için kura töreni düzenlendiÖnceki Haber

İl Özel İdaresinde 8 personel için kura...

Gümüşhane Devlet Hastanesinde bir ilk dahaSonraki Haber

Gümüşhane Devlet Hastanesinde bir ilk da...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar