Gümüşhane

GÜ Masa Tenisi Takımı Süper Lige yükseldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜ Masa Tenisi Takımı Süper Lige yükseldi
Abone ol
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Kırşehir’de gerçekleştirilen Üniversitelerarası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Gümüşhane Üniversitesi Masa Tenisi Takımı, Türkiye dördüncüsü olarak Süper Lige yükseldi.

Erkeklerde 41 üniversite ve 136 sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda Gümüşhane Üniversitesi Erkek Masa Tenisi takımı Türkiye dördüncüsü olarak büyük bir başarı örneği gösterdi ve bu başarısıyla Süper Lige yükseldi. 

Kadın Masa Tenisi Takımı ise 21 Üniversite ve 80 sporcunun mücadele ettiği Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye dokuzuncusu oldu.

Müsabakalarda aldıkları başarılardan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Gümüşhane Üniversitesi Masa Tenisi Takımı Antrenörü Bahtiyar Çelik, “Kısa bir sürede çalışarak Üniversitemizi Süper Lige çıkarma başarısı gösterdik. Takımımızdaki tüm sporcularımı tebrik ediyorum, onlarla gurur duyuyorum, emek ve çalışmalarının karşılığını Süper Lige yükselerek aldılar. Sporcularımızla beraber çalışmalarımızın ve emeklerimizin karşılığını aldığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Sporcularımızın yetiştirilmesinde sporcularımıza sağladıkları desteklerden dolayı başta Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Halil İbrahim Zeybek olmak üzere, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanımız Sayın Fahri Terzi ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Aldığımız bu başarının arka planında çok büyük destekleri var” dedi.

Sporcuları elde ettikleri üstün başarıdan dolayı tebrik eden Rektör Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek ise konuyla ilgili şunları söyledi: “Öncelikle sporcularımızı ve onları yetiştiren antrenörümüzü elde ettikleri bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Masa Tenisi hem fiziksel hem de zihinsel beceriler gerektiren bir spor dalıdır. Sporcularımız başarıyı yakalamak için yoğun antrenmanlar yapıp emek verdiler. Üniversite olarak sporun her dalında var olmaya ve adımızı duyurmaya devam ediyoruz. Adı geçen başarılar sadece sahada sergilenen yeteneklerle sınırlı değil, aynı zamanda öğrenci-öğretim elemanı işbirliği, takım ruhu ve üniversite topluluğuna olan katkılarla da yakından ilişkilidir. Bu amaçla da sporcularımızı ve antrenörümüz Bahtiyar Çelik’i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milli Şair Gümüşhane’de anıldıÖnceki Haber

Milli Şair Gümüşhane’de anıldı

Akçay’dan 3 sorun 3 öneriSonraki Haber

Akçay’dan 3 sorun 3 öneri

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar