Gümüşhane

10 Kasım mesajları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
10 Kasım mesajları
Abone ol
Gümüşhane'de Türkiye Cumhuriyeti Devletin'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83.yılı nedeniyle yayımlanan mesajlar.

VALİ KAMURAN TAŞBİLEK

"İstiklal Mücadelemizin Büyük Önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde, Türk Milleti olarak bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle yad ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, umutların yok olduğu bir dönemde, milletimizi müşterek bir ideal etrafında birleştirmeyi başarmış, milletimizin inancı ve vatan sevgisinden aldığı güçle, Tük Milleti'nin esaret altında tutulamayacağını 'Ya İstiklal Ya Ölüm' iradesi ile bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

Aziz Milletimizin, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde verdiği var olma ve yeniden yükselme mücadelesi, Cumhuriyet’in ilanıyla pekişmiş, perçinlenmiş ve aynı inançla tüm engellere rağmen yoluna kararlılıkla devam etmektedir.

Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bir olarak, birlik olarak hareket ederek büyük ve güçlü Türkiye idealine emin adımlarla yürümeye devam edecek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve düşünceleri ışığında, muasır medeniyetler seviyesine ulaşma yolunda çalışacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 83. yıl dönümünde bir kez daha saygı, şükran ve rahmetle anıyorum."

GTSO BAŞKANI İSMAİL AKÇAY

"Hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesindeki tüm gücünü Türk milletine olan inancından ve güveninden alan Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaktığı Cumhuriyet meşalesi 98. yıldır ülkemizi, milletimizi ve tüm dünyadaki insanları aydınlatmaya devam etmektedir. Tarihin her evresinde kendisini parçalamaya, yok etmeye çalışanlar karşısında, ihanetlere, isyanlara ve her türlü kirli oyuna rağmen birlik olmayı başarmış bir millet olarak bugün de hiçbir güce boyun eğmeyeceğimiz herkes tarafından çok iyi bilinmelidir. Milletçe birlik ve beraberlik içinde elde ettiğimiz bu başarılar, ülkemizin geleceğinin ne denli parlak olduğunun da en somut göstergesidir. Ülkemizi, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün koymuş olduğu hedefimiz olan muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için var gücümüzle çalışmaya ve birlik olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 83. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Devlet Adamı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla, minnetle ve saygıyla anıyoruz."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sağlık-Sen Kadın Kolları Başkanlığına Rüya Duygu Şen atandıÖnceki Haber

Sağlık-Sen Kadın Kolları Başkanlığına Rü...

Vali Taşbilek muhtarlarla bir araya geldiSonraki Haber

Vali Taşbilek muhtarlarla bir araya geld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar