Gümüşhane

15 TEMMUZ’U ASLA UNUTMAYACAĞIZ, UNUTURMAYACAĞIZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
15 TEMMUZ’U ASLA UNUTMAYACAĞIZ, UNUTURMAYACAĞIZ
Abone ol
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 3. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

GTSO BAŞKANI İSMAİL AKÇAY: 15 TEMMUZ’U ASLA UNUTMAYACAĞIZ, UNUTURMAYACAĞIZ

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 3. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 Başkan Akçay mesajında; ‘’ Tarihimizin en zor günlerinden biri olan 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün  3. Yıl dönümüne giriyoruz. Ben şahsım olarak 15 Temmuz’un Türkiye için bir milat olduğuna inanıyorum. Çünkü bu alçak girişim darbenin ötesinde bir işgal girişimiydi. 15 Temmuz hain darbe girişimi İstiklal Harbinden bu yana ülkemizin karşılaştığı en büyük tehlikeydi. Çünkü bu hain darbe girişiminin asıl amacı; ülkemizi tarihimizde görülmemiş bir kaosa sürüklemek, kardeş kavgası başlatmak, Türkiye’yi iç savaş ortamına sokmaktı ve Türkiye Cumhuriyetini bir daha ayağa kalkamayacak duruma düşürmekti. Ancak Allah’a şükürler olsun ki Milletimiz, cesareti ve feraseti ile demokrasimize ve özgürlüğümüze kasteden bu saldırı karşısında dik durdu, canı pahasına değerlerini savundu. Bizlerde Gümüşhane TSO olarak şehrimizde tüm kitle iletişim araçlarını kullanarak 15 Temmuz gecesi tüm üyelerimiz ve basın mensuplarımıza atmış olduğumuz mesajla millet İradesinin yanında olduğumuzu ve millet iradesinden başka hiçbir iradeyi tanımayacağımızı belirterek milletimizle birlikte demokrasi nöbetleri tutup, bu hain girişim son bulana kadar bu değerlerimizi koruduk ve  savunduk. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Gazi Meclisimiz, Başbakanımız, siyasi partilerimiz, milletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve medyamızın kararlı duruşuyla Demokrasimizin, hiçbir kaba kuvvete teslim olmayacak kadar güçlü olduğunu herkese gösterdi.

Milletimiz Türkiye Cumhuriyeti devletini Milletin iradesi dışındaki hiçbir gücün yönetemeyeceğini darbeye karşı dik durarak açık şekilde ilan etmiştir. Bu, tüm dünyaya örnek olacak bir tavırdır. Elbette millet olarak bunun için büyük bir bedel ödedik. Darbe girişimine karşı verdiğimiz bu mücadelede, 250 vatandaşımız şehit edildi.2301 vatandaşımız da gazi oldu. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gazilerimizi şükranla anıyoruz. Milletimiz onları daima minnetle ve rahmetle anacaktır. Dünyada çok az millet, demokrasisi için bu bedeli ödeyebilir. Emin olun bizim 15 Temmuz dönemi ve sonrasında yaşadıklarımızı başka bir ülke yaşasaydı bir daha ayağa kalkamazdı. Âmâ biz dimdik ayaktayız.  Böyle bir coğrafyada, en zor koşullar altında hiç kimsenin yapamayacağını yaptık. Âmâ rehavete kapılmayacağız. Yapacak daha çok işimiz, büyük hedeflerimiz var. Kaynağı ne olursa olsun darbe ve terör bir insanlık suçudur. Bizler ülkemiz ve milletimiz için her zaman daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye’yi büyük hedeflerine taşıyacağız. Bunu vatanımıza göz diken tüm hainler bilmelidir. 15 Temmuz’u asla unutmayacağız, unutturmayacağız.’’

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkaleli kadınlar Karaca Mağarasını gezdiÖnceki Haber

Başkaleli kadınlar Karaca Mağarasını gez...

Rektörümüz ’den 15 Temmuz MesajıSonraki Haber

Rektörümüz ’den 15 Temmuz Mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar