Gümüşhane

2 Koltuğa 40 Aday

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
2 Koltuğa 40 Aday
Abone ol
14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem milletvekili genel seçimleri için Gümüşhane’de 40 aday 2 koltuk için müracaat etti.

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem milletvekili genel seçimleri için Gümüşhane’de 40 aday 2 koltuk için müracaat etti.

AK Parti 22, MHP 8, İYİ Parti 7, CHP den ise 2 siyasi milletvekili aday adaylık müracaatında bulundu. İYİ Parti’de aday adaylık müracaatları devam ederken, bu sayının artması bekleniyor.   TBMM 28.dönem milletvekillinde Gümüşhane’de 2 isim seçilebilecek.  Siyasi partilerde aday adaylık müracaat döneminde sona gelindi. Partiler adaylarını belirlemek için çalışmalarına başladı. AK Parti ve İYİ Parti’nin temayül yoklaması yapacağı, MHP’de adayları genel merkezin kendi yapacağı çalışmayla adayları belirleyeceği açıklanmıştı.  Mecliste 2 milletvekili olan Gümüşhane’de aday gösterilecek isimler merak ediliyor.

AK PARTİ’DEN 22 ADAY ADAYI VAR

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28.dönem milletvekili genel seçimleri için Gümüşhane’de AK Parti’ye müracaat eden 22 aday adayının isimleri belli oldu.

AK Parti’ye milletvekili aday adaylığı için müracaat edenlerin isimleri şu şekilde: Aydın Pişiren, Celalettin Köse, Derya Kartal, Ebru Demircioğlu, Harun Cansız, İdris Akdik, İlhan Aydın Kartal, Kemal Erdoğan, Mehmet Üçüncüoğlu, Metin Cebeci, Muammer Kurt, Mustafa Korkut, Münibe Erdoğdu, Orhan Koç, Rahmi Çağıran, Reşat Çalışkan, Sabri Varan, Savaş Kuş, Türkan Kılınç, Ünal Yılmaz, Yaşar Alkan, Zekai Eren.

MHP’NİN 8 ADAY ADAYI VAR

Gümüşhane’de MHP’ye 8 aday adayı müracaat etti. Cumhur İttifakının ortağı olan MHP’de ülke genelinde istenilen belgelerde herhangi bir eksiği bulunmayan ve başvuru kaydı kabul edilen aday adayı sayısı bin 890 kişi olurken bu sayının Gümüşhane’de 8 kişi olduğu öğrenildi. MHP’den

Başkan Kaya, genel merkez kayıtlarına göre başvurusu kabul edilen aday adaylarının Musa Küçük, Nadim Aydın, Akın Üstün, Serkan Alp, Ertürk Çimen, Nuh Alparslan Durdu, Şevki Aşkın ve Birol Tuğlu olduğunu belirterek,

İYİ PARTİ’NİN 7 ADAY ADAYI VAR

İYİ Parti’de milletvekili aday adayı müracaatları devam ediyor.  İYİ Parti aday adaylık müracaat eden isimler şu şekilde:

Muzaffer Altıparmak, Zafer Ulutaş, Serkan Kaya, Yusuf Serkan Mutlu, Ergin Çubukçu, Mustafa Adil Gürses İle Necdet İlhan

CHP’NİN 2 ADAY ADAYI VAR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’den ise Bedri Ağaç ile Coşkun Taşdemir milletvekili aday adaylık müracaatında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gürses: Vatandaş ulaşılabilirliği olan birisini istiyorÖnceki Haber

Gürses: Vatandaş ulaşılabilirliği olan b...

Cep telefonu alacaklar dikkat: Büyük zam kapıda!Sonraki Haber

Cep telefonu alacaklar dikkat: Büyük zam...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar