Gümüşhane

AK Parti Gümüşhane’de Aday Tanıtım Toplantısı Düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti Gümüşhane’de Aday Tanıtım Toplantısı Düzenledi
Abone ol
AK Parti Gümüşhane teşkilatı 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde ilçe ve belde belediye başkan adayları düzenlediği aday tanıtım toplantısı ile açıkladı. AK Parti Gümüşhane’de Kelkit hariç tüm ilçelerde mevcut adaylarla seçime girecek.

ulunarak, “Gümüşhane ülkemizde milli ve manevi hassasiyetlerin yoğun olduğu dönemlerde her zaman en ön safta yerini almıştır. Ülkemizin böylesine beka mücadelesi verdiği bir dönemde Allah’ın izniyle, Cumhurbaşkanımızın da tabiriyle tarihi bir seçime gidiyoruz. İnşallah bu seçimlerde AK Parti bugüne kadar elde ettiği başarılarına bir yenisini daha ekleyecektir. Başta Gümüşhane Belediyemiz olmak üzere bütün ilçe ve belde belediyelerimizi alacak güç, kapasite ve yapıya sahibiz. Allah’ın izniyle Türkiye’de yeniden bir derece yapacağız” diye konuştu. 
Milletvekili Pektaş, “İl Başkanımızın liderliğinde Milletvekilleri olarak Belediye Başkan adaylarımız olarak teşkilatımızın her kademesiyle bir yumruk olarak gece-gündüz, kar-kış demeden 31 Mart akşamına kadar çalışacağız. Seçim sonuçlarını alana kadar da uyku bize haramdır. Önümüzdeki dönemde Belediye Başkanlarımızla beraber hemşehrilerimize hizmetlerin en güzelini vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Etkinlikte konuşan ve 31 Mart’ta yeniden aday gösterilen Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise “Bu yüce millete hizmet etme imkanının 2014’te buldum. 2002’de kurulan bu dava 17 yıldır bu ülkeye ve bu millete hizmet ediyor. Gümüşhane 2002’den beri sizlerin sayesinde hep ilk üç il içerisinde olmuştur. Bunlar hep birlik ve beraberlik içerisinde oldu. AK Parti hem il merkezinde tüm ilçe ve beldelerde 14’te 14 yapmaya hazırdır” dedi. 
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av.Celalettin Köse de konuşmasında AK Parti hareketinin mihenk noktasının 1994 yılındaki İstanbul Büyükşehir Belediye Seçimlerini Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanması olduğunu hatırlatarak, “Bu süreçle birlikte Türkiye’de de bir değişim ve dönüşüm yaşanmıştır. AK Parti iktidarlarıyla ülkemizin dört bir tarafında olduğu gibi Gümüşhanemizde de reform niteliğinde hizmetler hayata geçirilmiştir. Bu hizmetlerin hayata geçirilmesi 1994 yılındaki Recep Tayyip Erdoğan belediyeciliğine dayanmaktadır. Yani yerel yönetimler bizim mihenk taşımızdır” diye konuştu. 
Açıkladıkları Belediye Başkan adaylarının ‘Halka hizmet, Hakk’a hizmettir’ şuuruyla hareket edeceklerini kaydeden Köse, “Bu seçimlerin ana teması gönül belediyeciliği. Biz de AK Parti Gümüşhane teşkilatları olarak Gümüşhaneli hemşehrilerimizin gönüllerine girip dualarına talibiz. Seçim gününde kadar gece-gündüz demeden çalışarak Gümüşhane’de belde, ilçe ve il olmak üzere toplam 14 belediyenin tamamına aramızdaki birlik ve beraberliği muhafaza ederek, kardeşlik hukukumuzu geliştirerek Gümüşhane’de 14’te 14 yapacağız” şeklinde konuştu. 
Başkan Köse, “Bu işin temelinde birlik ve beraberlik var. Zaten Gümüşhane halkı Cumhurbaşkanımıza kalbi muhabbet besliyor. Biz her seçimde kuruluştan bugüne kadar rekor derecesinde oy aldık. En son Haziran seçimlerinde de Türkiye ikincisi olduk. İnşallah 31 Mart seçimlerinde yine Türkiye derecesi hedefliyoruz. Bunu tesis etmek için birlik ve beraberliğimizden ödün vermememiz lazım. Bir oyla seçim kazanacakmış gibi çalışacağız. Kelkit’te bir değişim oldu. Bu bir bayrak yarışıdır. Kelkit Belediye Başkanımız Ünal Yılmaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkürü bir borç biliyorum” dedi. 
Konuşmaların ardından AK Parti'nin Gümüşhane Belediye Başkan Adayı, ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı. AK Parti Gümüşhane Merkez ilçede Ercan Çimen'i, Kelkit'te Aziz Nas'ı, Köse'de Şerif Aygün'ü, Kürtün'de Ahmet Kanat'ı, Şiran'da Yavuz Altıparmak'ı, Torul'da Nidai Köroğlu'nu ilçe belediye başkanlıklarına aday gösterdi. 
Beldelerde ise Merkeze bağlı Arzularkabaköy beldesinde Necati Uçan, Kelkit ilçesine bağlı Deredolu beldesinde Ahmet Genel, Gümüşgöze beldesinde Hasan Aksel, Öbektaş beldesinde Muzaffer Kartal, Söğütlü beldesinde Hasan Türkel, Ünlüpınar beldesinde Şerif Özer, Kürtün ilçesine bağlı Özkürtün beldesinde Aynur Zorlu Kaya ve Şiran ilçesine bağlı Yeşilbük beldesinde Hikmet Canan belediye başkanı adayı olarak gösterildi. 
Törene AK Parti eski Milletvekili Prof.Dr. Kemalettin Aydın’ın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası, Zigana Dağı'nda TamamlandıÖnceki Haber

Dağ Kayağı Türkiye Şampiyonası, Zigana D...

Şinasi Özdenoğlu Hayatını KaybettiSonraki Haber

Şinasi Özdenoğlu Hayatını Kaybetti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar