Gümüşhane

AK Parti SKM bürosu açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti SKM bürosu açıldı
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, AK parti Seçim irtibat Bürosu'nun açılışına katıldı.

AK Parti tarafından Hasanbey Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde (Eski Beylerbeyi Çorbacısı) gerçekleştirilen seçim bürosunun açılışına Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, eşi Gülsen Çimen, AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş, Gençlik Kolları Başkanı Umut Tokel ile çok sayıda AK Parti teşkilat üyesi ve vatandaş katıldı.

AK Parti Seçim irtibat Bürosu’nun açılış duasını AK Parti Merkez İlçe Başkanı İbrahim Taş yaptıktan sonra açılış kurdelesi kesildi.

Açılışta bir konuşma yapan Başkan Çimen, 31 Mart seçimlerinin hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle çıktığımız bu yolda inşallah yeniden Gümüşhane Belediyesi’ni AK Parti ile taçlandıracağız.  Ülkemizin her yöresinin olduğu gibi Gümüşhane’nin de her zaman AK Parti’ye, AK Belediyeciliğe ihtiyacı var.  Altın kalpli insanların memleketi Gümüşhanemize tekrar Belediye Başkanı seçilerek yarım kalan işlerimizi tamamlayıp Gümüşhane’yi bir dünya markası yapacağız. Biz de Sayın Cumhurbaşkanımız gibi “Durmak yok, yola devam diyoruz”. Ben bu büroda çalışma yapacak kardeşlerimizin hepsini kutluyorum.  Gördüğünüz gibi bu seçim dönemimiz adeta karnaval havasında geçiyor. Gümüşhaneliler bu dönemde her zamankinden daha fazla hem AK Parti’ye hem şahsıma teveccüh gösteriyorlar. Bütün Gümüşhaneli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Milletvekilimiz Sayın Av. Celalettin Köse ve İl Başkanımzı Sayın Mehmet Emin Erdoğdu, Merkez İlçe Başkanımız Sayın İbrahim Taş, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Münire Şeyhoğlu ve Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Umut Tokel olmak üzere bütün AK Parti camiasına da teşekkür ediyorum. Seçim irtibat büromuzun tekrar hayırlı olmasını diliyorum.” 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP'nin Belde Başkan adayları açıklandıÖnceki Haber

MHP'nin Belde Başkan adayları açıklandı

Başkan Çimen’den Gümüşhanespor’a moral yemeğiSonraki Haber

Başkan Çimen’den Gümüşhanespor’a moral y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar