Gümüşhane

AK Parti’ye İlk Başvuru Karahanoğlu’ndan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti’ye İlk Başvuru Karahanoğlu’ndan
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanlığı için AK Parti’ye ilk resmi başvuruyu Yüksek İnşaat Mühendisi Halil İbrahim Karahanoğlu yaptı.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday adaylık için başvuru süreci başlarken Gümüşhane Belediye Başkanlığı için AK Parti’ye ilk resmi başvuru Halil İbrahim Karahanoğlu tarafından yapıldı.

AK Parti için; Ercan Çimen, Halil İbrahim Karahanoğlu, İdris Çimen, Mehmet Emin Erdoğdu, Oktay Yıldız ve Yusuf Özgün gibi isimlerin Belediye Başkan aday adayı olarak konuşulduğu Gümüşhane’de, ilk resmi başvuruyu yapan Halil İbrahim Karahanoğlu, sahada çalışmalarını sürdüren ilk aday adayı olarak da dikkat çekiyor.

“Hizmet için yola çıktık” söylemi ile aday adaylığını açıklayan Yüksek İnşaat Mühendisi Halil İbrahim Karahanoğlu’nun başvurusu AK Parti İl Başkanlığı sosyal medya hesaplarında, “Sayın Halil İbrahim Karahanoğlu 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Gümüşhane Belediye Başkanlığı için Aday Adaylık başvurusunda bulundu. Başvuru evraklarını İl Başkanımız Sayın Mehmet Emin Erdoğdu’ya teslim eden aday adayımız Karahanoğlu’na çıktığı bu kutlu yolda başarılar dileriz” ifadeleri ile duyuruldu.

Halil İbrahim KARAHANOĞLU KİMDİR?

1964 Gümüşhane doğumlu. İlk, orta ve lise tahsilini Gümüşhane'de tamamladı. Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik- Mimarlık Fakültesini İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimini tamamlayarak Yüksek İnşaat Mühendisi oldu. Özel sektörde, farklı inşaat firmalarında proje, baraj, yol, tünel, konut ve sanayi sitesi inşaatlarında kısım şefi ve şantiye şefi olarak görev yaptı.

1994 yılında KTÜ Gümüşhane MYO İnşaat Bölümüne Öğretim görevlisi olarak atandı. İmar uygulamaları ve yerel yönetimler ile alakalı bilimsel araştırmalar yaptı.

Gümüşhane İnşaat Mühendisleri odası temsilciliğinde bulundu. Çalıştığı yıllar arasında Gümüşhane Meslek Yüksekokulunda Müdür Yardımcılığı ve Bölüm Başkanlığı görevlerini yürüttü. 2014 Yerel seçimlerinde AK Parti den Gümüşhane Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.

2023 Mart ayında Gümüşhane Üniversitesinden Öğretim Görevlisi olarak emekli oldu. Gümüşhane Birlik Vakfı Şube Başkanlığını yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kelkit-Köse yolunda Kaza: 3 yaralıÖnceki Haber

Kelkit-Köse yolunda Kaza: 3 yaralı

AK Parti Merkez İlçe yönetimi belli olduSonraki Haber

AK Parti Merkez İlçe yönetimi belli oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar