Gümüşhane

Atatürk ve Cumhuriyet Caddeleri Yayalaştırılıyor...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Atatürk ve Cumhuriyet Caddeleri Yayalaştırılıyor...
Abone ol
Gümüşhane Belediyesinin düzenlediği etkinlikte Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN önce Atatürk caddesi ve ardından cumhuriyet caddesinin yayalaştırılacağını duyurdu.

Gümüşhane Belediyesinin düzenlediği etkinlikte Belediye Başkanı Ercan ÇİMEN Gümüşhane'nin farklı mahallelerinden Aileler ile bir araya geldi. 

Atatürk Kültür Merkezi salonunda düzenlenen kahvaltıya birçok gümüşhaneli Aile katıldı. Başkan ÇİMEN salona gelişinde tüm masaları tek tek dolaşarak her masa ile kısa kısa sohbet etti. Kahvaltının ardından konuşma yapan Başkan ÇİMEN Belediye başkanlığı döneminde yaptığı tüm projeleri eski ve yeni haliyle görsellerle birlikte tek tek anlattı. Bu projeler katılımcı Ailelerin büyük takdirini aldı.  Konuşmasında " Biz satan değil üreten ve yerine koyan belediyecilik yaptık" dedi ve şöyle devam etti " Belediyenin bugün 70 milyon TL borcu olduğundan bahsediyorlar, Biz geldiğimizde 30 milyon TL borç ile devraldık hiçbir zaman şu kadar borç ile aldık demedik bahanelere sığınmadık. İktidarımızında yardımlarıyla çok büyük projeler yaptık yapıyoruz ve inşallah gelecek dönemde de yapmaya devam edeceğiz. Ben geldikten sonra belediyenin hiçbir varlığını gayrimenkulünü satmadım aksine hep üstüne koydum. Evet borcu var ama belediyenin bütçeside kat ve kat arttı. Bugün belediyenin sahip olduğu varlıklar yanında borcu çok küçük bir meblağ. Biz geldiğimizde belediyede 200 kişi çalışıyordu, Bu sayıyı 500 yapacağız dedik kimse bize inanmadı bugün Belediyemizde 750 kişi istihdam ediyor ve bu sayıyı inşallah  2 bin e çıkarmayı hedefliyoruz dedi" 

Daha sonra davete katılanların sorularını cevaplayan Başkan ÇİMEN önce Atatürk Caddesi ve ardından Cumhuriyet Caddesinin kısa zamanda yayalaştırılacağını söyledi. Ayrıca caddelerin yeşillendirileceğini kaldırımların kaldırılacağını ve tek tip ağaçlandırma yapılacağının müjdesini verdi. Bu müjdelerin ardından salondan büyük alkış alan ÇİMEN konuşmasını tüm Gümüşhanelilere desteklerinden dolayı teşekkür ederek tamamladı. Toplu ve ailelerle resim çekilmesinin ardından program dağıldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
MHP'den Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odasına ZiyaretÖnceki Haber

MHP'den Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odas...

Gümüşhanespor Evinde Berabere Kaldı.Sonraki Haber

Gümüşhanespor Evinde Berabere Kaldı.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar