Gümüşhane

Ateş: İYİ belediyecilik nasıl yapılır hep birlikte göreceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ateş: İYİ belediyecilik nasıl yapılır hep birlikte göreceğiz
Abone ol
İYİ Parti Gümüşhane Belediye Başkan adayı Ali Ateş, “Çıkmış olduğum bu yolda yerel sorunlarımıza en iyi vakıf olanlardan biriyim. İYİ belediyecilik nasıl yapılır, sorun alanlarına nasıl müdahale edilir hep birlikte göreceğiz” dedi.

Yerel seçim gündemine dair açıklamalarda bulunan Ateş, yapamayacakları hiçbir şeyi halka vadetmediklerini belirterek, “Belediye Kanunundan aldığımız yetkilerimizi kullanacağız. Belediye Kanunu’nun bize yüklediği görev ve sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirerek yaşanabilir bir Gümüşhane vaadimiz vardır ve ancak bunu taahhüt edebiliriz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerel yönetim aday toplantılarındaki yolsuzluk ve yoksullukla ilgili çeşitli açıklamalarını hatırlatan Ateş, “Bundan 22 yıl önce iktidara gelirken, ‘3Y’nin, yani yolsuzluğun, yoksulluğun ve yasakların olmayacağı bir Türkiye inşa edeceğiz’ demişti Sayın Cumhurbaşkanı. 22 yıl sonra, yerel seçim kampanyalarında aslında ‘başaramadık’ diyor. ‘Türkiye’de yolsuzluk var, yoksulluk var, yasaklar var’ diyor. Yerel seçimleri iktidar tehdidi ile gölgeliyor. Cumhur ittifakı bileşenleri olan AKP ve MHP ye oy vermeyen belediyelerin iktidar eliyle engelleyebileceğini itiraf ediyor. Son seçimim gibi daha önce yaptığı gibi seçmeni manipüle ediyor. Sevgili vatandaşlarımız bu siyasi yolsuzluk değil midir? Bu sözler bir vaatten öte seçmeni tehdittir ve başarısızlığın yol açabileceği bir duruma ön alma müdahalesinin apaçık bir itirafıdır” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı bileşenleri olan AK Parti’nin “Hizmet Belediyeciliği” ve ortağı MHP’nin "Birliğin Gücü" ve “Türkiye İçin Canla Başla" sloganlarını eleştiren Ateş, “İktidarınızda ve birlikteliğinizde kimlere hizmet ettiğinizi, canla başla bu milletin canına nasıl okuduğunuzu, milletimiz yaşadığı hayattan görüyor. Milletimiz hizmet ettiğiniz sermaye baronlarının, uluslararası maden talancılarının, çevre ve orman katliamcılarının, kentsel dönüşüm maskesi altındaki rantçıların, faiz lobilerinin farkındadır ve küçük ortak “canla başla” bu hukuk tanımayan rantçıların arkasındadır. Gümüşhanemizde MHP adayı Sayın Vedat Soner Başer’in, Belediye Meclis üyeliği ve İl Genel Meclisi üyeliği görevlerini ifa ederken iktidara ve belediyeye yönelik bir tek eleştirisine şahit olmadık. Şimdilerde kankaların birbirlerine rakip olduklarını, eleştiri dozunun kaçtığını maalesef ibretle takip etmekteyiz, umarım ki seçmen de bunun farkındadır” dedi.

Anayasada demokratik, laik, sosyal hukuk devleti tanımlaması bulunan Cumhuriyetin maddi ve manevi olarak yorgun düşürüldüğünü, gençlerin gelecek, ailelerin geçim kaygısının had safhaya çıktığını ifade eden Ateş, “Görünen köy kılavuz istemez, bu anlayış artık şehirlerimizi yönetemez. Kentimizde yaşayan seçmen kardeşlerim şundan emin olsunlar ki biz iyiler hareketi olarak her vatandaşımızın hizmetine talibiz ve problemlerini çözmek üzere yola çıktık. Bu şehirdeki herkes beni iyi tanır. Tercihinize layık olmak için en iyisini yapacağımıza şahit olacaksınız. İyi belediyecilikte ATEŞLEME için geri sayım başladı. Lütfen “İYİLERİ “destekleyiniz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akçay’dan 3 sorun 3 öneriÖnceki Haber

Akçay’dan 3 sorun 3 öneri

Jandarma’dan ilkokul öğrencilerine uygulamalı trafik eğitimiSonraki Haber

Jandarma’dan ilkokul öğrencilerine uygul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar