Gümüşhane

Aydın: Ahde vefa imandandır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın: Ahde vefa imandandır
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Belediye Başkan aday adaylarından eski il başkanı Nadim Aydın, adayın belli olmasının ardından bir mesaj yayımlayarak “Milletvekili aday adayı olduk olmadı, Belediye başkan aday adayı olduk olmadı. Hayırlısı vardır deyip önümüze bakacağız” dedi.

“Kapısına kilit vurulmuş bir partiyi sırtlayıp arkama bakmadan inanmış bir avuç ülkücüyle 8 yılda getirdiğimiz başarı ortada”

Yaptığı açıklamada makamların gelip geçici, adamlığın baki olduğunu kaydeden Aydın, “Benim şerefim hiçbir zaman develerin üzerindeki ticaret malları olmadı bundan sonra da makam mevki çıkar için asla olmayacaktır. Çünkü ben Allah’a inanmış samimi bir ülkücüyüm yağmur nereye yağarsa tarlamı oraya taşımadım taşımamda hayatımda hep çileye talip oldum yılmadım kimsenin olmadığı zaman ben varım dedim yine de derim. Kapısına kilit vurulmuş bir partiyi sırtlayıp arkama bakmadan inanmış bir avuç ülkücüyle 8 yılda getirdiğimiz başarı ortada” dedi.

“Ahde vefa imandandır”

Hiçbir zaman davasına ihanet etmediğini, etmeyeceğini de bazıları gibi şahısları değil davasını dağın zirvesine çıkarmak için mücadelesini sürdüreceğinden kimsenin şüphesi olmamasını isteyen Aydın, “Her şeyden önce şuna inanıyorum Allah ne nasip ederse o olur. Milletvekili aday adayı olduk olmadı belediye başkan aday adayı olduk olmadı hayırlısı vardır deyip önümüze bakacağız. Siyaset uzun soluklu bir yolculuktur yarınlar ne getirir bilinmez ancak Allah bilir. Unutulmasın ki ahde vefa imandan ahde vefasızlık imansızlıktır” diye konuştu.

“Bir süre kendi işlerimle uğraşacağım”

Ahde vefasızlık yapanların asla iflah olmayacaklarını ve bu işin vebali olduğunu dile getiren Aydın, “Eğer bu hareket bu dava bu bayrak daha yükseklere bu anlayışla çıkacaksa bunu başaranları tebrik etmek boynumuzun borcu olsun. Tersi olursa hiç kimse kusura bakmasın biz affetsek bile Allah affetmez çünkü bu hareket yücelsin diye canını veren binlerce şehid var. Milliyetçi Hareket Partisini Gümüşhane’de toparlama sürecinde zora soktuğum ekonomimi toparlamak için bir süre kendi işlerimle uğraşacağım. Bu süreçte aday olan belediye başkanlarına belediye meclis üyelerine il genel Meclisi üyelerine başarılar diliyorum. Zaman buldukça partimizi bir adım daha yukarı taşıma gayretinde olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Tüm adaylara tüm teşkilatlarımıza başarılar diliyor tüm Gümüşhaneli kardeşlerime saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

MHP dün yaptığı açıklamayla 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Eczacı Vedat Soner Başer’i aday göstermişti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gastronomi yarışmasında başarılı olan öğrencilere Teşekkür BelgesiÖnceki Haber

Gastronomi yarışmasında başarılı olan öğ...

Bahçelik köyünde korku dolu saatlerSonraki Haber

Bahçelik köyünde korku dolu saatler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar