Gümüşhane

Aydın başvurusunu yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aydın başvurusunu yaptı
Abone ol
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) eski il başkanı Nadim Aydın, 31 Mart tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Gümüşhane Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi müracaatını yaptı.

Gümüşhane'de 2015-2022 yılları arasında MHP İl Başkanlığı görevi yürüten Aydın, hazırladığı evraklarla parti binasında düzenlediği basın açıklamasıyla aday adayı olduğunu açıkladı.

“Belediyecilik dokunmaktır, düşünmektir, hissetmektir ve aşkla sorunlara odaklanmaktır”

Gümüşhane’de 2019 yerel seçimlerinde 14 belediyeden 10 belediyeyi kazanarak Türkiye’de bir rekora imza attıklarını kaydeden Aydın, “Vatan sevgimiz milletimize hizmetin en büyük gücüdür. Belediyecilik gülümseyen yüzdür, uzatılan eli geri çevirmeyen cömertliktir, darda kalanların acil yardımıdır. Yaşadığımız çevre ne mekanları güzelleştirmek, mamur hale getirmek, gelecek nesillere yaşanabilir, estetik, geçmiş kültürünü koruyan ve yaşatan bir kent bırakmak hepimizin temel görevlerindendir. 2024’ün Türkiye’sinde yeni bir belediyecilik misyonu ve vizyonu ancak geçmişle geleceği birleştirebilen, eskinin değerlerini çağdaş dünya ile buluşturmayı başarabilen yerel yöneticilerle mümkün olabilir. İlke, ülkü ve fikirleriyle son 54 yılın her döneminde var olmuş, kritik görevler üstlenmiş, ülkenin birliğini, varlığını kendi canından da mukaddes görmüş bir siyasi anlayışın mensupları olarak bugün içerisinde bulunduğumuz şartlar her zamankinden daha fazla görev ve sorumluluk üstlenmemizi gerektirmektedir. Bu Sebeple, lider ülke Türkiye hedefine giden yolda, insanlarımızın hizmet beklentilerini dikkate alan bir anlayışla, bugüne kadar sorumluluk aldığımız tüm görevlerde ortaya koyduğumuz yönetim yeteneklerimizi, bir değerler manzumesi olarak milletimizin istifadesine sunmalı ve Milliyetçi Hareket'e özgü bir yerel yönetim modelini uygulamaya koymalıyız” dedi.

“Üretken Belediyecilik bu görüşün ve bu bilincin bir ürünüdür”

Üretken belediyeciliğin toplumun ayrıştırılmasına karşı geliştirilen önemli ve etkili bir belediyecilik anlayışı olarak hem birlik ve beraberliği güçlendiren hem de hizmete kalite, etkinlik ve sürekliliği sağlayan bir yerel yönetim anlatışı olduğunu kaydeden Aydın, “Hedefimiz, yerel yönetimlerin etkin gücünü en üretken biçimde kullanarak Gümüşhane’yi çağdaş, yaşanabilir ve sürdürülebilir bir vizyonuna ulaştırmaktır. Bütün bunların ışığında; Demokratik, insan haklarına, din ve vicdan özgürlüğüne saygılı, sosyal hukuk devleti ilkeleri doğrultusunda üniter yapıyı esas alan, sosyal adaleti, toplumsal huzuru, hizmette eşitlik ile vatandaşı bilgilendirmeyi amaç edinen, değişim ve gelişimde milli ve evrensel değerleri bütünleştiren, yerel hizmetleri vatandaşa en etkili biçimde sunan anlayış, yerel yönetimler açısından siyasi anlayışımızın temelini oluşturmaktadır” diye konuştu.

“Seçildikten sonra herkese eşit yakınlıkta durmak bizim için vazgeçilmez ilkemizdir”
 

Belediyecilik anlayışının kapsamlarını sıralayan Nadim Aydın sözlerini şöyle tamamladı; “Tüm bunları hayata geçirebilmek için 2024'te yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi hareket partisinden Gümüşhane belediye başkanı aday adayı müracaatımızı milletvekilimiz ve il başkanımız ile görüşüp genel başkanımız Bilge liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in seçim işlerinden sorumlu genel başkan yardımcımız Fethi Yıldız bey ve yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Sadir durmaz beyin olurunu alarak yapmış bulunmaktayım teşkilatlarımız olur verir Gümüşhane de ikamet eden anneler babalar kardeşler bacılar gençler destek olurlarsa hepsiyle beraber bunları yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Son olarak Gümüşhane’yi halkıyla hep beraber yönetmek istiyoruz sende var mısın?”

“Biz bu seçimden başarılı çıkacağız”

MHP Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya ise 31 Mart seçimlerine teşkilatlar olarak hazır olduklarını belirterek, “Partimize aday adaylığı başvuruları sürmekte. Eski İl Başkanımız Nadim Aydın beye bu süreçte başarılar diliyorum. Biz Gümüşhane’de yarıştan yanayız. Allah’ın izniyle 10 tane belediyemiz var ve ilimizin merkez belediyesi ve en büyük ilçemiz Kelkit Belediyesi’ni de kazanmak için çalışacağız. Biz bu seçimden başarılı çıkacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olursak bu seçimi ayrı gayrı olmadan kazanacağız. Aday adaylığı sürecinde olan tüm arkadaşlara da başarılar diliyorum. Şimdilik 4 aday adayımız var ve eğer aday çıkarak olursa bir kişi olacak. Küsmece darılmaca olmadan birbirimize sımsıkı sarılarak bu mücadeleyi yürütür isek güzel işler başaracağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: Zeynep Kaya


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Derbinin kazananı Şiran olduÖnceki Haber

Derbinin kazananı Şiran oldu

Gümüşhane'de Gençlik Meclisi kuruluyorSonraki Haber

Gümüşhane'de Gençlik Meclisi kuruluyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar