Gümüşhane

Başkan ÇİMEN'in Muhtarlar Günü Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan ÇİMEN'in Muhtarlar Günü Mesajı
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı ve tüm muhtarların gününü kutladı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı ve tüm muhtarların gününü kutladı.

Başkan Çimen; “19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada şunlara yer verdi: Yerel yönetimlerin temel taşı olan muhtarlarımız, bulundukları bölgenin gözü ve kulağı konumundadır. Gümüşhane Belediyesi olarak muhtarlarımızın taşıdığı sorumluluk ve önemin bilincinde olarak, hareket ediyoruz. Belediyemizin çalışma ve projelerini her an muhtarlarımızın bilgisine sunduğumuz gibi, muhtarlarımız da bu anlamda vatandaşlarımıza birer iletici konumunda yer alıyor. Yine aynı şekilde Gümüşhane Belediyesi olarak, muhtarlarımızın talep ve görüşlerini değerlendiriyor ve bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Göreve geldiğim günden bu yana tüm muhtarları önemsiyor ve yapılan bütün etkinliklere katılarak muhtarlarımızın yanında olmaya çalışıyorum. Her mahalleye muhtar ofisi projemiz ile 6 mahallemizin muhtarlık ofislerini tamamlayarak muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.” dedi.

Başkan Çimen; “Gümüşhane’nin kalkınması ve gelişmesi için el birliği ve gönül birliğimizi sürdüreceğiz. Muhtarlarımızla birlikte yaptığımız hizmetleri yine birlikte halkımızın karşısına çıkarak anlatıyoruz. Dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görerek aynı zamanda halkın sesi olmaktadır. Günümüzde kendini yenileyen kurumların başında gelen muhtarlık, hem sevinçte hem de hüzünde halkının her zaman yanında ve hizmetindedir. Gümüşhane Belediyesi olarak bizler de yönetim anlayışımızda her zaman muhtarlar ile iletişim halinde olarak, mahallelerimize ve köylerimize en güzel hizmeti sunmanın gayretindeyiz. Belirli dönemlerde bir araya geldiğimiz muhtarlarımız ile çeşitli görüşmeler yaparak, sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşmasını sağlıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle en büyük yardımcılarımız olan muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, bütün muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Geçmeyen Kalça Ağrılarını ÖnemseyinÖnceki Haber

Geçmeyen Kalça Ağrılarını Önemseyin

Baraj Göllerinde Balık Hasadı BaşladıSonraki Haber

Baraj Göllerinde Balık Hasadı Başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar