Gümüşhane

BBP’nin adayı Hacı İsmail Şahin oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BBP’nin adayı Hacı İsmail Şahin oldu
Abone ol
Büyük Birlik Partisi (BBP) Gümüşhane İl Başkanı Rıdvan Taşkın, 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Gümüşhane Belediye Başkan adaylarının Hacı İsmail Şahin olduğunu açıkladı.

Yaptığı açıklamada yaptıkları istişareler sonucu eğitimci Hacı İsmail Şahin’in Gümüşhane Belediye Başkan Adaylığına karar verildiğini belirterek, ““Daha önce göz bebeklerimiz olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenimize çocuğumuz, evladımız bildiğimiz Gümüşhanemizin yönetimini de İsmail Hocamıza emanet edeceğinize eminim.  Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahı sandıklarda güller açacak” dedi.

Diğer ilçelerde ve beldelerde de aday belirleme çalışmaların devam ettiği ifade eden Taşkın, önümüzdeki günlerde adayların ilan edileceğini söyledi.

BBP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Hacı İsmail Şahin ise Gümüşhane'nin potansiyelini ve ihtiyaçlarını yakından bilen birisi olduğunu, vatandaşların vereceği sorumluluğu en iyi şekilde taşıyarak Gümüşhane'yi daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için heyecan ve enerji ile çalışacağını taahhüt ederek, “Vizyonum, Gümüşhane'nin sosyal, kültürel ve ekonomik açıdan gelişimini destekleyen projeler üreterek kalkınmasına katkı sağlamak. Aynı zamanda, çevre dostu politikaları benimseyerek doğanın korunmasını ve sürdürülebilirlik ilkesini ön planda tutmaktır. Misyonum ise, şeffaf, hesap verebilir ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla halkımızın ihtiyaçlarına cevap vermek. Halkımızın görüşlerini önemseyerek, onlarla birlikte hareket ederek, toplumun tamamını kucaklayan projeleri hayata geçirmektir. Güvenilir, dürüst, çalışkan ve sorumluluk sahibi biri olarak, siz değerli Gümüşhane halkının desteğini ve güvenini kazanmak için buradayım. Sizlerle birlikte Gümüşhane'mizi daha güzel bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Hacı İsmail Şahin kimdir?

1973 Yılında Gümüşhane ilimizin güzide köylerinden Harmancık Köyü'nde doğdum. ilk ve orta öğrenimimi Gümüşhane'de tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nden 1996 yılında mezun oldum. Mezuniyetimden sonra Başbakanlık Osmanlı Arşivleri'nin çeşitli birimlerinde stajyer olarak büyük bir özveriyle çalıştım. 1999 yılında Sivas'ta yedek subay olarak vatani görevimi yaptım. Ardından İstanbul, Ağrı ve Gümüşhane'de MEB bünyesinde 26 yıl öğretmenlik yaparak gençlerimize eğitim ve öğretimde katkı sağlamaya çalıştım.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gülinaz COŞKUNOĞLU hakkın rahmetine kavuşmuşturÖnceki Haber

Gülinaz COŞKUNOĞLU hakkın rahmetine kavu...

Kürtün Platformu kurulduSonraki Haber

Kürtün Platformu kuruldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar