Gümüşhane

Canlı: Parolamız birlik olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Canlı: Parolamız birlik olacak
Abone ol
Geçtiğimiz günlerde bayrak değişimi yaşayan MÜSİAD Gümüşhane’nin yeni başkanı Cihan Canlı genel kurula katılan herkese teşekkür ederek görev süresince parolalarının birlik olacağını ifade etti.

MÜSİAD Gümüşhane’de 15 Aralık 2023 Cuma günü yapılan olağan genel kurulla görev süresi dolan kurucu şube başkanı Abdulbaki Kara’nın yerine şube başkanı olarak seçilen Cihan Canlı, yeni dönemle ilgili değerlendirilmelerde bulundu. 

MÜSİAD’da genel başkanın ve şube başkanının aynı kural ile göreve geldiğini ve toplam 4 yıl hizmet şansı olduğunu belirten Canlı, görev süresi boyunca özveri ile hizmet eden kurucu şube başkanı Abdulbaki Kara’ya teşekkür etti. 

Kara’dan devraldığı MÜSİAD Gümüşhane bayrağını layıkıyla dalgalandırmak istediğini ifade eden Canlı, görev süresi boyunca parolalarının birlik olacağını, kendisinin de 4 yıl hizmet süresi olduğunu belirterek Gümüşhane’de önemli kalkınma adımlarına öncülük etmek istediklerinin altını çizdi. 

MÜSİAD için aile vurgusu yapan Canlı, şunları söyledi: “MÜSİAD Gümüşhane şubesi olarak 15 Aralık 2023 Cuma günü MÜSİAD Genel Merkez Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu Başkanımız Sayın Dr. Cihad Terzioğlu’nun teşrifleri ile geniş bir katılımla genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Genel kurulumuza katılım sağlayarak bizleri onure eden Dr. Cihad Terzioğlu başkanımız başta olmak üzere; Bayburt, Erzincan, Trabzon, Rize, Sivas ve Batum MÜSİAD Şube Başkanlarımıza, yereldeki Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerimize, bizleri yalnız bırakmayan kıymetli dostlarımıza ve basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. MÜSİAD da Genel Başkanımız ve Şube Başkanlarımız aynı kural ile göreve gelir, aynı kural ile görevden ayrılır. 2+2 yıl toplamda 4 yıl görev süresi kuralı MÜSİAD’ı her daim diri tutar. Bu kural neticesinde görev süresi dolan ve bayrağı bize devreden kurucu şube başkanımız Sayın Abdulbaki Kara’ya özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. 30’u aşkın üyemiz ve 500’ü bulan istihdam kapasitemiz ile devraldığımız bu bayrağı dört yıllık görev süremiz boyunca layıkıyla dalgalandırmak istiyor, Gümüşhane’mizdeki önemli kalkınma adımlarına öncülük etmek istiyoruz. Bir aile anlayışıyla çalışmalarını sürdüren MÜSİAD Gümüşhane şubesi olarak   görev süremiz boyunca parolamız her daim birlik olacak. Bu memlekette üreten, yatırım yapan, istihdam eden herkesin  derdi ile dertlenip şehrimizin istihdam, kalkınma ve yatırım konularında üstümüze düşen her görevi büyük bir gayret ile yerine getirmeye çalışacağız.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milletvekili Köse’den bütçe konuşmasıÖnceki Haber

Milletvekili Köse’den bütçe konuşması

Kelkit yine depremle sarsıldıSonraki Haber

Kelkit yine depremle sarsıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar