Gümüşhane

Çimen: Sanayideki çalışmalarımız yüzde 95’e ulaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çimen: Sanayideki çalışmalarımız yüzde 95’e ulaştı
Abone ol
Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, çalışmaları yüzde 95 seviyesinde tamamlanan Bağlarbaşı Sanayisindeki esnaflarla toplantı düzenledi.

Sanayideki bir lokantada Belediye Başkanı Çimen’in başkanlığında düzenlenen toplantıya, Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO)  Başkanı İsmail Akçay, Belediye Başkan Yardımcı Kubilay Bozalan, Fen İşleri Müdürü Serkan Öztürk, Sanayi Kooperatif Başkanı Mustafa Köprülü, yüklenici firma sahibi Orhan Dabağ ve sanayi esnafı katıldı. 

Başkan Çimen burada yaptığı konuşmada, sanayi sitesindeki çalışmalara haziran ayında başladıklarını ifade ederek, “Bu projeye ihale çıktığımızdaki rakam 6 milyon 500 bin lira idi. Ancak yapmış olduğumuz çalışmalarla bu rakam 14 Milyon 250 bin lirayı buldu. DOKA bu rakamın yaklaşık 5 milyon lirasını hibe olarak bize verdi. Geri kalan kısmı biz finanse ettik. Burada 3 bin 500 m³ taş duvar, 17 bin 500 m² kilitli parke, 3 bin metre civarında beton oluk ve bordür işledik. Yine burada, 2bin 500 metre içme suyu hattını, 2 bin 600 metre kanalizasyon şebekesini yeniledik. 130 metre yağmur suyu tahliyesi için kanal ve ızgara yapıldı. Ayrıca yaklaşık olarak bin 500 sefer mevcut sanayinin ara sokaklarından hafriyat alımı yaptık. Yine burada Telekom, AKSA Doğalgaz ve Elektrik kurumları ile eş zamanlı çalışmalar yürüterek tüm hatları yer altına aldık. 5 aydır burada yaptığımız çalışmalar sırasında sabır gösterdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Burada çalışan ekiplerimizin tümüne teşekkür ediyorum” dedi. 

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay da, Belediye Başkanı Çimen’in Gümüşhane’ye hizmet etmek için elinden gelenin fazlasını yaptığını kaydederek, “Gümüşhane'de yaptırım ve yatırım gücü olan bütün siyasetçilerimiz ve idarecilerimiz Gümüşhane'ye hizmet etmek için elinden geleni yapıyor. Belediye başkanımız da öyle. Valilerimiz de öyle, milletvekillerimiz de öyle. Ben emeği geçenlerin hepsine çok teşekkür ediyorum. Emeğin üstünlüğüne hiç kimsenin itirazı olması mümkün değil. Biz emeğe saygı duyuyoruz. Üretime minnet duyuyoruz. Birbirimize hoşgörüyle iyi niyetle bakarak yapılan güzel şeylere teşekkür ederek yapılmayanları da talep ederek yapılmasını temin ediniz. Yapılan hizmete teşekkür edelim. Eksik mi oldu? Şurası da eksik istiyoruz diyebilelim. Emeği geçenlere de değerli belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çile çektiğiniz için katlandığınız için size de teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi. 

Sanayi Kooperatif Başkanı Mustafa Köprülü de Belediye Başkanı Çimen’e yapılan çalışmalardan ötürü teşekkür etti. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özen’den maç değerlendirmesiÖnceki Haber

Özen’den maç değerlendirmesi

Çınar Bebek İçin Mutlu Son Çok YakınSonraki Haber

Çınar Bebek İçin Mutlu Son Çok Yakın

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar