Gümüşhane

Demirağ İstifa Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demirağ İstifa Etti
Abone ol
18 Mayıs 2022 tarihinde seçildiği ve yaklaşık 10 aydır yürütmekte olduğu Gümüşhane Kent Konseyi Başkanlığı görevinden sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifa etti.

18 Mayıs 2022 tarihinde seçildiği ve yaklaşık 10 aydır yürütmekte olduğu Gümüşhane Kent Konseyi Başkanlığı görevinden sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifa etti.

KAMUOYU AÇIKLAMASI

Çok kıymetli hemşehrilerim;

18 Mayıs 2022 tarihinde seçilmiş olduğum ve yaklaşık 10 aydır yürütmekte olduğum Gümüşhane Kent Konseyi Başkanlığı görevimden istifa ediyorum.

Yaklaşık 1 yıl önce, şehrimize vefa borcumu ödeyebilmek ve güzel memleketimizin insanlarına hizmet edebilmek için aday olduğum Gümüşhane Kent Konseyi Başkanlığı görevine Kent Konseyi Genel Kurul üyelerinin teveccühü ve büyük desteği ile seçildim. Görevde bulunduğum süre içinde, yaşam felsefem olan “Yapacaksan mükemmel yap” şiarıyla çalışmaya özen gösterdim, görevimi layıkıyla yapmaya gayret ettim. Süreç içinde, Kent Konseylerinin sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı sağlama misyonundan hareketle SMA hastası Yunus Emre bebeğin kampanyasına destek olmaya çalıştım. Bu süreç içinde çağrımıza cevap vererek destek olan, yardım eden, dua eden, bağış yapan ve kampanyanın tamamlanmasında emeği geçen herkesten Allah razı olsun, Allah sevabına nail etsin inşallah.

Geldiğimiz noktada, gördüğüm lüzum üzerine almış olduğum bu karar nedeniyle başta Gümüşhane Kent Konseyi Genel Kurul Üyelerimiz olmak üzere, görev sürem içinde bilerek veya bilmeyerek kalbini kırmış olduğum, varsa hakkına girmiş olduğum veya varsa layığı ile hizmet edememiş olma ihtimaline karşılık vebaline girdiğim herkesten helallik talep ediyorum. Bundan sonraki hayatımda vatanıma ve milletime olan borcumu, ata mesleğim olan ticaret ile ödemeye çalışacağım. Ülkemizin ve memleketimizin ekonomisine katacağımız katma değer ve istihdamlar ile hizmetimi sürdürmeye devam edeceğim.

Dua ve desteklerinizi esirgemeyiniz. Allah yar ve yardımcımız olsun.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti’ye 22 müracaatÖnceki Haber

AK Parti’ye 22 müracaat

Gümüşhane'de Pide fiyatları belli olduSonraki Haber

Gümüşhane'de Pide fiyatları belli oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar