Gümüşhane

Erdoğdu: Gümüşhane için doğrusu AK Parti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğdu: Gümüşhane için doğrusu AK Parti
Abone ol
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu, Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem milletvekili genel seçimleri için mesaj yayımladı.

Yaptığı açıklamada sağduyusu ve vefası yüksek Gümüşhanelilerin daha güzel ve müreffeh yarınlara erişebilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun partisi AK Parti’yi tercih edeceğine inandığını belirterek, gönülden desteğe davet eden Erdoğdu, “Can Gümüşhane’m, Asırlardır gönüllere huzur, kalplere ferahlık veren kültürün, şanlı mazinle her daim gurur duyduk ve bu gururla senin için güzel bir gelecek hayal ettik. Hayallerimize sahip çıkan, gönlü güzel insanımızı “Gönlümün Gümüş Goncası” olarak niteleyen Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile seni daha güzel kılmak ve insanımıza güzel bir bugün, gururlu bir gelecek bırakmak için çok çalıştık” dedi.

Bu gayretlerin şanlı mazideki gibi bir büyük umudun kapısına dayandığını ifade eden Erdoğdu, “Aştığımız dağları, geçtiğimiz yolları, sarıldığımız gönülleri daha huzurlu kılmak için bu sefer bir başka geliyoruz. Bir başka iklimin kapısında, bir başka huzurla ve aşkla sana hizmet için ilk günkü heyecan, ilk günkü azim ve karalılıkla yeni hedeflere “Türkiye Yüzyılı”na koşuyoruz. Demokrasiye inanmış, onu içselleştirmiş ve en önemlisi bu yolda büyük bedeller ödemiş bir siyasi parti olan AK Parti’nin il başkanı ve bir kardeşiniz olarak her bir hemşerimizi 14 Mayıs’ta demokratik hakkını kullanmak için mutlaka sandığa davet ediyorum. Sağduyusu ve vefası yüksek insanımızın daha güzel ve müreffeh yarınlara erişebilmesi için bütün kardeşlerimin Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve onun partisi AK Parti’yi tercih edeceğine inanıyor ve gönülden desteğe davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğdu 14 Mayıs akşamı önce sandıkta, seçim sonuçlarının ardından ise hep birlikte AK Parti’de gönülden kucaklaşmayı dileyerek, sözlerini şöyle sonlandırdı: “Kırmadan, dökmeden, incitmeden ve ötekileştirmelerden çok çekmiş, bu acılarla yoğrulup millete umut olmuş bir siyasi hareket olarak tercihi her ne olursa olsun, her bir insanımızı demokrasiye olan inanç ve kararlılığımızla canı gönülden kucaklıyor, selam ve hürmetlerimi sunuyorum. Dün olduğu gibi bugün ve yarın da Gümüşhanemiz için, Türkiye'miz için Doğrusu AK Parti.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Palancı’dan seçim mesajıÖnceki Haber

Palancı’dan seçim mesajı

Bir hafta arayla aynı noktada 2.kaza: 1 yaralıSonraki Haber

Bir hafta arayla aynı noktada 2.kaza: 1...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar