Gümüşhane

GTSO Başkanı İsmail Akçay Gümüşhane İl Genel Meclisinin konuğu oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GTSO Başkanı İsmail Akçay Gümüşhane İl Genel Meclisinin konuğu oldu
Abone ol
Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası(GTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane İl Genel Meclisinin Temmuz ayı kapsamında gerçekleştirmiş olduğu Meclis oturumuna konuk olarak Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Faaliyetleri ve kurulduğu günden itibaren yürütülen çalışmalar hakkında İl Genel Meclis üyelerine bilgi verdi.

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında yapılan toplantıya davetli olarak katılan GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay,  İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ve Meclis üyelerine Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası’nın kurumsal yapısı, sunduğu hizmetler, çalışma alanları ve hayta geçirdiği projeler hakkında ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi.

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası hakkında yaptığı tanıtım ve bilgilendirme sunumu esnasında Meclis üyelerinin merak ettiği soruları da cevaplayan Başkan İsmail Akçay,’’ Bugün burada sizlerin konuğu olmak ve sizlerle birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Ticaret ve Sanayi Odamızın yöneticileri ile İl Genel Meclisi Başkanımız Mehmet Emin Erdoğdu’yu ve müsait olan meclis üyelerimizi ziyaret etmiştik. Bu ziyaretimizde İl Genel Meclisi Başkanımız bizleri bugün ki meclis oturumumuza davet etti ve kendisine aktarmış olduğum odamız faaliyetlerini siz Meclis üyesi arkadaşlarımla da paylaşmamı istedi. Bende mutlulukla bugün sizlerle hem daha yakından tanışmak ve şehrimiz için ortak değerlerimiz olan şehrimize katkı sağlamak umuduyla hazırlıklarımı yaparak bugün meclisimize konuk oldum. Umuyorum ki bu sunumun sonunda sizlerin de çok önemli fikirleri tavsiyeleri olacak. Bu düşüncelerinizde kurumsal olarak odamıza ve bizlere önemli birer istişare olacak.Halka hizmetin hakka hizmet olduğu inancıyla hep beraber büyün kurum ve kuruluşlar olarak çalışıyoruz. Onun için her zaman istişareye ve görüş alışverişine çok önem vermişimdir. Bu nazik davetiniz için başta İl Genel Meclisi Başkanımız Mehmet Emin Erdoğdu olmak üzere tüm İl Genel Meclisi üyelerimize teşekkür ederek hem hayırlı olsun dileklerimi iletiyor hem de başarılar diliyorum’ ’ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
05.07.2019 Cuma Yerel Gazete ManşetleriÖnceki Haber

05.07.2019 Cuma Yerel Gazete Manşetleri

Başkan Akçay İl Genel Meclisi üyelerini Gümüşhane İŞGEM'de ağırladıSonraki Haber

Başkan Akçay İl Genel Meclisi üyelerini...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar