Gümüşhane

Gümüş Otel’de ilk düğün yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüş Otel’de ilk düğün yapıldı
Abone ol
Gümüşhane’de geçtiğimiz Nisan ayında kiraya verilen ve tadilat süreci devam eden Gümüş Otel’in hazırlanan bahçesinde ilk düğün organizasyonu yapıldı.

Cumhuriyet Caddesinde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan ve 40 yılı aşkın bir süredir kente hizmet eden ve geçtiğimiz Nisan ayında bahçesi ve otoparkıyla birlikte kiraya verilen Gümüş Otel’de tadilat çalışmaları devam ederken bahçe kısmı faaliyete geçti.

Tadilat süreci devam ederken 2 bin 655 metrekare alana sahip 5 katlı otel binasını kiralayan genç girişimciler Zafer Kumaş ve Özenç Oruçoğlu, tamamlanan bahçesinde ilk organizasyonu başarıyla gerçekleştirdi.

Gümüşhane’de alanının çınarı olan Gümüş Otel’de ilk programı yapmanın haklı gururunu yaşayan işletme sahipleri düğün, nişan, kına, festival, konser, lansman alanı gibi açık hava programları için dizayn edilen bahçede kapasite artırımına giderek yaklaşık bin 200 kişilik düğün, nişan, kına ve yaklaşık 3 bin kişilik konser alanı oluşturulduğunu belirtti.

Kafe için çalışmaların başlandığını belirten Zafer Kumaş ve Özenç Oruçoğlu en kısa zamanda olduğu muhitte eksikliği hissedilen bir cafe konsepti ile hizmet vermeye başlayacaklarını, yine ihtiyaç duyulan alakart restoranı Gümüşhane’de kazandıracaklarını söylerken önümüzdeki sezona kadar da otelin detaylı tadilatını tamamlayıp hizmete alacaklarını bildirdi.

Kumaş ve Oruçoğlu, şehrin en merkezinde bulunan bu nadide tesisin yeniden ayaklanacağını ve Gümüşhane’ye birçok alanda hizmet vereceğini, sürekli bir geliştirme politikası izleyeceklerini, şehrin turizmini geliştirme noktasında ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ve bu noktada da Gümüşhane Turizm Tanıtım ve Rekreasyon Derneği ile ortak çalışmalar planlandığını dile getirdi.

1968 yılında yapımına başlanan ve 1971 yılından itibaren vatandaşlara hizmet vermeye başlayan 5 katlı Gümüş Otel, bahçe ve otoparkı 2 bin 655 metrekare alana sahip. Kent merkezinin göbeğinde yer alan ve bugüne kadar 70’e yakın yatak kapasitesi, parkı, bahçesi, restoran ve kafeteryasıyla şehre uzun yıllar hizmet vermişti. En son kiralayan müstecirin şartları yerine getirmemesi nedeniyle 2017 yılında sözleşmesinin feshedilerek alacakların tahsili için icra davasının açılmasından bugüne hem satış hem de kiralama ilanına çıkılmasına rağmen Gümüş Otel’e bugüne kadar alıcı ve kiracı çıkmamıştı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ayvaz: Voleybol ülkesinin voleybol şehriyizÖnceki Haber

Ayvaz: Voleybol ülkesinin voleybol şehri...

Yeni Şehir stadyumunun reklam panoları satışa çıktıSonraki Haber

Yeni Şehir stadyumunun reklam panoları s...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar