Gümüşhane

Gümüş yine ceza aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüş yine ceza aldı
Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Fubol Disiplin Kurulu (PFDK), geçen hafta oynanan Sancaktepe FK A.Ş. müsabakası nedeniyle Gümüşhanespor’a çok sayıda ceza verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Profesyonel Fubol Disiplin Kurulu (PFDK), geçen hafta oynanan Sancaktepe FK A.Ş. müsabakası nedeniyle Gümüşhanespor’a çok sayıda ceza verdi.

Misli.com 2.lig, B grubunda mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PDFK) 27.10.2020 tarih ve 14 sayılı toplantısında aldığı kararlar doğrultusunda hem idari para cezaları hem hak mahrumiyeti hem de men cezaları uygulandı.

Büyük tepki alan kararlara göre Sancaktepe FK A.Ş müsabakasında protokol tribününe talimatta belirlenen sayıdan fazla kişinin alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 12 bin TL, protokol tribününde yer alan mensuplarının sosyal mesafe kuralı ve maske takma zorunluluğuna uymamalarından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 6 bin TL para cezası ile cezalandırıldı.

Aynı müsabakada Gümüşhanespor Kulübü idarecisi Habib Arslan'ın akredite edilmediği alanlarda bulunmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle, COVİD-19 Salgını Nedeniyle Müsabakalarda Uygulanacak Tedbirlere İlişkin Talimat'ın 9/3. maddesi uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 30 gün hak mahrumiyeti ve 12 bin 500 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi.

Oyuncumuz Tekin Adar'ın ikinci sarı kart nedeniyle gördüğü kırmızı karttan sonra müsabaka hakemlerine yönelik hakareti ve çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken müsabaka dışında ayrıca 3 resmi müsabakadan men ve 3 bin TL para cezası ile cezalandırıldı.

Gümüşhanespor’a toplamda 33 bin 500 TL’lik para cezası kesen PFDK’nın kararları spor camiası ve Gümüşhanespor taraftarları tarafından kızgınlık ve şaşkınlıkla karşılandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gümüşhane Valisi Kamuran TAŞBİLEK'in Mevlit Kandili MesajıÖnceki Haber

Gümüşhane Valisi Kamuran TAŞBİLEK'in Mev...

Çakır Balkan şampiyonu olduSonraki Haber

Çakır Balkan şampiyonu oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar