Gümüşhane

Gümüşhane Belediyesi En büyük seyahat acentelerini Gümüşhane’ye getiriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhane Belediyesi En büyük seyahat acentelerini Gümüşhane’ye getiriyor
Abone ol
Son günlerde turizmden yeteri kadar pay almadığı tartışmalarının odağındaki Gümüşhane, Kuveyt ve Umman’ın en büyük seyahat acentelerinin temsilcilerini ağırlayacak.

Gümüşhane Belediye Başkanlığının girişimleriyle Doğu Karadeniz bölgesinde yeni destinasyonlar için arayış halinde olan Kuveyt ve Umman seyahat acentelerinden 24 kişilik grup Gümüşhane’de ağırlanacak.

Yarın Gümüşhane’ye gelecek heyet Sema Doğan Yaşam alanında misafir edildikten sonra geceyi Süleymaniye Uygulama otelinde geçirecek.

Umman ve Kuveyt'ten en fazla turist getiren seyahat acentelerinin temsilcilerinin  hem yeni destinasyonlar hem de önümüzdeki yılın tur programı ve bağlantılarının yapılacağı ziyarette Gümüşhane’ye gelecek heyet şehrin tarihi ve turistik mekanlarını gezecek, yeme içme yerleri ve otellerle görüşecek.

Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ercan Çimen, Kuveyt ve Umman’ın önde gelen 24 seyahat acentesini Gümüşhane’de ağırlayacaklarını belirterek, “Valiliğimiz, İl Özel İdaremiz, Turizm Müdürlüğümüzle gelen turlara şehrimizin turizm envanterini detaylı şekilde anlatma fırsatımız olacak. Gümüşhane Belediyesi olarak şehrimizin turizmi için elimizden geleni yapıyoruz. Komşumuz Trabzon’un aslan payını aldığı turizm pastasından bizlerde ölçeğimizde pay almak istiyoruz. Tüm tesislerimizi gezme fırsatımız olacak. 5 ili kapsayacak bu info gezisinde tesislerle ilgili önümüzdeki yıl için bağlantılar yapılacak. Sayın Valimiz Alper Tanrısever’in de destekleriyle ilimizde turizm atağına başlıyoruz. Gümüşhane turizmde hak ettiği yerde değil. Programın ev sahipliğin Belediye olarak biz üstlendik. Başta Valiliğimiz, Özel İdaremiz ve Turizm Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde şehrimizde Ortadoğu turizmi için elimizden geleni yapacağız” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vivo’nun Yeni Y17S Modeli, Düşük Fiyatına Nazaran Sağlam Özellikleriyle DuyurulduÖnceki Haber

Vivo’nun Yeni Y17S Modeli, Düşük Fiyatın...

Ocak Partisi İl Başkanı Yazgan olduSonraki Haber

Ocak Partisi İl Başkanı Yazgan oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar