Gümüşhane

Gümüşhane Gençlik Merkezi, Geleceğin Teknoloji Yıldızlarını Keşfediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhane Gençlik Merkezi, Geleceğin Teknoloji Yıldızlarını Keşfediyor
Abone ol
Gümüşhane Gençlik Merkezi, teknolojiye ilgi duyan gençleri keşfetmek ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla "Deneyap" etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor.

Gümüşhane Gençlik Merkezi, teknolojiye ilgi duyan gençleri keşfetmek ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla "Dene-Yap" etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Gençlik Merkezi geleceğin teknoloji liderlerini bulmak için düzenlediği tanıtımlarla gençleri cesaretlendiriyor ve onlara ilham veriyor.

Gümüşhane'nin genç nüfusu, teknoloji alanındaki yeteneklerini sergileme fırsatı buldukları bu etkinliklerde bir araya geliyor. Gençlik merkezinin düzenlediği atölye çalışmaları ve yarışmalar, katılımcılara hem eğlenceli bir ortam sunuyor hem de teknoloji alanındaki becerilerini geliştirme imkanı sağlıyor.

Konuyla ilgili Gençlik Merkezi Müdürü Selman Eroğlu'nun yaptığı açıklamada, "Gümüşhane Gençlik Merkezi olarak, gençlerimizin teknolojiye olan ilgisini artırmak ve yeteneklerini keşfetmelerine yardımcı olmak için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Amacımız, geleceğin teknoloji liderlerini desteklemek ve onlara gerekli olanakları sağlamaktır. Bu etkinlikler, gençlerimizin yaratıcılığını ve problem çözme becerilerini geliştirmelerine katkı sağlıyor. Aynı zamanda, teknoloji alanında kariyer yapmak isteyen gençlerimizin potansiyellerini ortaya çıkarmalarını destekliyor" şeklinde konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, TUBİTAK ve T3 Vakfının paydaşlığını yaptığı "Deneyap" etkinlikleri, gençler arasında heyecanla beklenmeye devam ediyor. Gençlik Merkezinin çalışmaları, gençlerin teknolojiye olan ilgisini artırarak, Gümüşhane'nin gelecekteki teknoloji liderlerini yetiştirmeye katkıda bulunmayı hedefliyor. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ülkü Ocakları Fırat Çakıroğlu’nu unutmadıÖnceki Haber

Ülkü Ocakları Fırat Çakıroğlu’nu unutmad...

Gümüşhane'de Eğitim ve İş Dünyası Bir Araya Geldi: "Okul-Sanayi İşbirliği" Protokolü İmzalandıSonraki Haber

Gümüşhane'de Eğitim ve İş Dünyası Bir Ar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar