Gümüşhane

Gümüşhane İl Genel Meclisi, haziran ayı toplantıları sona erdi.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhane İl Genel Meclisi, haziran ayı toplantıları sona erdi.
Abone ol
Meclis Başkanı Sayın Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında yapılan toplantıların ikinci gününde İl Özel İdaresi’nin 2019 yılı gelir ve giderleri ile ilgili denetim komisyonunca hazırlanan rapor, Komisyon Başkanı Sayın Mihdat Uçan tarafından İl Genel Meclisinin bilgisine sunuldu.

Gümüşhane İl Genel Meclisi, haziran ayı toplantıları sona erdi.
Meclis Başkanı Sayın Mehmet Emin Erdoğdu başkanlığında yapılan toplantıların ikinci gününde İl Özel İdaresi’nin 2019 yılı gelir ve giderleri ile ilgili denetim komisyonunca hazırlanan rapor, Komisyon Başkanı Sayın Mihdat Uçan tarafından İl Genel Meclisinin bilgisine sunuldu.
Kelkit ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetinde görev almak üzere bir üye seçilimi yapılması hakkındaki yazı görüşüldü. Yapılan görüşmenin ardından Zeki Çakır Kelkit ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetine üye olarak seçildi.
Toplantının üçüncü gününde ise İl Özel İdaresince ihalesi yapılan Köy Yerleşik Alanı ve Civarı Tespiti bulunmayan Torul’a bağlı Arpalı, Dağdibi, Herek, İlecik, Kürtün İlçesine bağlı Aktaş, Arpacık, Beytarla, Ekinciler, Tilkicek, Yaylalı, Kelkit İlçesine bağlı Bezendi, Çimenli, Balıklı, Elmelik, Belenli, Karacaören, Yeşilyurt, Kömür, Günbatur ve Doğankavak köylerinin Köy Yerleşik Alanı ve Civarı Tespiti ile ilgili İmar Bayındırlık, Tarım Hizmetleri ve Çevre Sağlık komisyonlarınca hazırlanan raporlar görüşülerek kabul edildi.
Oturumda ayrıca Merkez Ballıca köyündeki 109 ada 1 parsel numaralı taşınmaz ile merkez Kale Köyündeki 101 ada 208 parsel numaralı taşınmaza yönelik 442 sayılı köy konunu ve ona bağlı olarak çıkarılan Köy Yerleşme Alanı Uygulama Yönetmeliğinin 8. Maddesi kapsamında hazırlanan yeni yerleşme planı ile ilgili İmar ve Bayındırlık, Tarım Hizmetleri ve Çevre Sağlık komisyonlarınca hazırlanan raporlar görüşülerek kabul edildi.
Haziran ayı toplantılarının dördüncü gününde ise İl Özel İdaresinin şirket bağışı teklif yazısı ile kadro değişikliği hakkındaki teklif yazısı ayrı ayrı görüşülerek, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.
Toplantıda İl Özel İdaresi’nin 2019 yılı kesin hesabı hakkındaki teklif yazısı görüşülerek kabul edilirken, İlimiz merkeze bağlı Övündü köyü ile Torul İlçesi Altınpınar ve Harmancık köyü sınırları içerisinde Harşit Çayı üzerinde yapılan HES projesine yönelik hazırlanan İmar Planı değişikliği hakkında teklif yazı ise İmar ve Bayındırlık, Çevre Sağlık ve Tarım Hizmetleri komisyonuna havale edildi.
Toplantıların son gününde ise İlçe Belediyeleri ile kamu kurumlarının araç taleplerinin karşılanması hakkındaki teklif yazısı ile İlçe Milli Eğitim müdürlüklerinde kullanılmak üzere İlçe Özel İdarelerine ödenek gönderilmesi hakkındaki teklif yazısı görüşülerek, kabul edildi.
Toplantıda ayrıca İl Özel İdaresince üretilen bütümlü sıcak karışımlı malzemenin belediyeler ve kamu kurumlarına yapılacak protokol karşılığında verilmesi hakkındaki teklif yazı görüşülerek, kabul edildi.
İl Özel İdaresinin 2020 yılı iş programı ve ilimiz Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan sulama suyu işinin Özel İdaresi ek yatırım programına alınarak yaptırılması gündem maddeleri ayrı ayrı görüşülerek kabul edildi.

Kaynak:Haber29.Com


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Gümüşhane'de Görev Yapan Öğretmenlerle BuluşacakÖnceki Haber

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Gümüşhan...

İl Emniyet Müdürü Taşçı olduSonraki Haber

İl Emniyet Müdürü Taşçı oldu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar