Gümüşhane

Gümüşhane İl Genel Meclisinin İlk Kadın Aday Adayı Başvurusunu Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhane İl Genel Meclisinin İlk Kadın Aday Adayı Başvurusunu Yaptı
Abone ol
Sonel Yaşar, İYİ Parti Gümüşhane İl Genel Meclis aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

İYİ Parti Gümüşhane İl Genel Meclis aday adayı Sonel Yaşar, İYİ Parti Gümüşhane il teşkilatına resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Sonel’in aday adaylık başvurusunu İYİ Parti Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş kabul etti. Aday adaylık başvurusu sonrasında açıklamalarda bulunan Sonel Yaşar, kent kadınını yakından tanıdığını ve 23 yıllık ticari tecrübesini daha iyi bir şekilde kullanmak için aday adayı olduğunu söyledi.

Sonel, “Burada 18 yaşımdan 44 yaşıma kadar seçmen sıfatıyla yürütmüş olduğum siyasi hayatımı ve bu hayatın mihenk taşı olan seçmenimize yani tırnak içinde "Milletimize" yine milletle beraber, İYİ ve Cesurlar Hareketinin Atatürkçü, Milliyetçi, Demokratik ve Cumhuriyetçi bir kadın neferi olarak hizmet etmek için partimden aday adaylığımı açıklıyorum. 23 yıllık ticari hayattaki çalışma sürecimde belki de çoğu adayın tecrübe edemediği şeyleri tecrübe ettim. Özelliklede bir kadının halka hizmet noktasında elini taşın altına koyması gerektiğini ve bu ve bunun gibi pozisyonlarda görev almaları gerektiğini çok iyi tecrübe ettim. Bakıyorum adaylar arasında çoğu partiden hiç kadın adayımız yok. Hem bu boşluğu kapatmak adına hem de yıllardır Gümüşhane Halkının sorunlarını çok iyi bilen birisi ve temsil noktasında da bu işi çok iyi bir şekilde yapacağıma inanarak adaylık başvurumu yaptım. İnsanlarla birebir iletişimde oldum” diye konuştu.

Kadın ve anne olarak kentteki kadınların ikinci plana atılıp ve görmezden gelinmelerini eleştiren Yaşar, “ Üniversite bitirmiş çok zeki ve başarılı atanamayan iş bulamayan gençlerimizin, evlatlarımızın iş istihdamı konusundaki çaresizliklerine ve buna benzer birçok probleme tercüman olabilmek için, yıllardır çok iyi bildiğim ve sentezden geçirerek tecrübe edindiğim fikirlerimi Gümüşhane insanımıza hizmet için hayata geçirmek istiyorum. Halkın içinden gelen biri olarak ne süslü cümlelerim ne de yapamayacağım vaatlerim var benim ki, bu yaşıma kadar söz verilip yerine getirilmeyen çok sözler işittim ve bu sözleri yerine getirmeyen çok siyasetçiler gördüm. Hem de bizzat kendimde yaşayarak gördüm ve işittim bunları. Ve şu anda bile hala yapmayacağına! İnandığım aday adaylarının olduğunu da görüyorum. Değerli zamanımı rafa kaldırılacak veya çöpe atılacak içi boş klasörlere asla harcamayacağım. Hedefim köylüsünden kentlisine, kadınından erkeğine, gencinden yaşlısına herkese hukuki bir düzende eşit ve adaletli hizmet götürmek, hele ki oylarını aldıktan sonra onları asla unutmamak ve onların sıkıntılarının giderilmesi konusunda, milletimizin bana vermiş olduğu yetkiyi de kullanarak sonuna kadar mücadele etmek Kesinlikle bunu başaracağıma inancım tamdır. Bu yüzden inandığım insanlık değerleri adına "Hür ve Müstakil" olarak bu yolda hizmet etmek için elimden gelen gayreti göstereceğim. Rabbim beni önce ekle kendime ve aileme daha sonrada tüm Gümüşhane insanımıza ve partime karşı mahcup etmesin diyor, bu göreve talip olan tüm siyasi partilerdeki aday adaylarına da başarılar diliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özdağ, Gümüşhane’ye GelecekÖnceki Haber

Özdağ, Gümüşhane’ye Gelecek

Başkan Çimen, "Vergi Borcumuzu Sıfırladık"Sonraki Haber

Başkan Çimen, "Vergi Borcumuzu Sıfırladı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar